• Maximo
    914
    M ja bi ga uzeo, na posudbu s opcijom otkupa, pogotvo ako mu pokrivaju pola plaće...
    Igrat sigurno zna, a ako s vremenom pokaže da je trovač atmosfere, samo ga ne otkupimo i ide natrag u Poljsku, dosta low risk...
  • Laugreano
    5.8k
    I dok je bio u formi je bio li-la za dinamo. Ovako nije sigurno
    Ako ne mozemo dovest nekog veznog koji igra redovito i ima odigranu koju sezonu na visokoj razini i europi,onda u kurac sve

Edit: sad sam malo pogledao. Odigrao je cak dosta dobru sezonu :grin:
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    puno bolja opcija od Selahija bi bio Gnezda - Čerin, ali po TM-u vrijedi 4 i pol milijuna tako da su sanse gotovo nikakve da ga uzmemo.
  • Georginho
    596
    Evo i Miške u intervjuu veli da nam fale još 2 igrača u vezi.
  • Nolifer
    15.6k
    Kaj nije Mudri vezni? Eto jedan je tu rotacijski, karikiram

(a znam, ne uklapa se u sustav i sad sam mudrijevac) :lol:
  • veselko tenžera
    8.5k
    Pijem kavu i colu pola sata, zarotiram bocu kad tamo
    20260731-120312.jpg

Ako ovo nije znak da je to to...
  • Kia pride
    142
    Nama treba točno Ivan Šunjić.
    Dm za europu dušu dao.

Šunjić i Livi i nema prepreke koja će nas zaustaviti.
  • Hebimir Strašni
    279
    Šunjić niti protiv tovara ne radi razliku kamoli u europi :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Šunjić na Zoni je doslovno Roko Jurišić samo u 2026. Prestanite se zaljubljivati u igrače nakon odigrane korektne polusezone nakon šest nikakvih.
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Ove dvije utakmice sto sam gledao Sunjica nije me ni malo uvjerio da bi nama dobro dosao. Kao pozitivno mogu istaknuti da je mekan u dodavanjima, vidi se da je s te strane dobro potkovan i da ima dobar pregled igre.

S druge strane ne mogu ne uociti da je lik spor ko blato, on na terenu ne moze uhvatiti nikoga. Glavom jos moze odnijeti koji duel, ali kad se neko sjuri i ude u dribling, prvo dosta je slab, a nije ni okretan da napravi ista osim faula.

I opcenito mi se cini jako prljav igrac, u zadnje dvije sezone u pafosu ima 26 zutih kartona. Mislim da se lako da isprovocirati i da bi u defanzivi donio samo nemir. Ako se ne varam Omake je detektirao da je medu 3 najgora duel igraca ciparske lige i da mu je ta strana jako u padu.

Negdje sam nacuo da u Pafosu ima skoro 2 mil eura placu, tu bi mogao plafon imati 750k, a nama bi vrijedio da ima tipa 250k. Tako da po mom laickom sudu ne bih volio da ga se dovede.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Broj kartona je moguce vezan za taj duel i sporost, ne preostaje drugo nego rukama hvatat
  • Kia pride
    142
    a dobro , ovdje ima toliko ljudi da će uvijek neki biti za nekog igrača i protiv nekog.
    nemoguće je da 100 ljudi misli da je neki igrač dobar.
  • Mr Anderson
    21k
    Radije bi onda doveo Selahija da bude rezerva za puno manje para nego Šunjića.
  • Kia pride
    142
    Selahi je divlji igrač. Ima menadžera koji svigdje radi cirkus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.