• Fan
    2.5k
    5 stranica offtopica, evo da i ja doprinesem.
  • Antee
    14
    Jel zna tko sta je bilo na sastanku s livijem
  • Kujtim Shalla
    10.6k
    Također, za mišljenje o filmovima očekujem da mi pošaljete svoj snimljeni film[/quote]
    ja imam jedan na VHS dok sam mogao ,al ne vjerujem da bi ti se svidio ,i tad je brada bila moderna , al kod žena :rofl:
    Ne znam zašto su ih zvali ljepši spol mamicu im hebem
  • Denle
    625
    Jel zna tko sta je bilo na sastanku s livijemAntee
    Bara ga polio vinom, Boban gledao u nevjerici, Livakovic duboko izdahnuo i reko Bobanu Zvone jel ti vidis sta ja moram trpit
  • SAS1987
    20.4k
    Nisam čitao temu zadnjih sati moze netko kratko stanje oko transfera sažetiMasto

Cekaju se privatne snimke nekih zonaša :lol:
  • keppi
    593
    Bez obzira što mislili Olivari ima ponajbolji info koji ponekad vjerojatno ide i dogovorno između kluba i SN. Naravno da i on fula jer ponekad nema ništa novo, a mora se nešto napisati.
    Ipak da se s Turcima nešto riješi u 2-3 dana....bio bi to apsolutni rekord.
  • BPAM
    325
    Korda na Tribini rekao da Widzew nudi Selahija na posudbu i da je spreman 500.000 eura place i dalje mu davati.
    Ne znam jel bi nam to bila opcija.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    znaci, frajer ne igra u klubu kojeg bi mi izbacili sa 6-7 razlike i ti pitas bi li nam dobro došao?
  • criticus
    8.9k
    Pa ako bi nam bio tako jeftina opcija za godinu dana rotacije na šestici dok Pavić dobije još jednu sezonu u Rijeci... da, ja mislim da bi nam dobro došao.
  • Gringo
    1.1k
    Zar se nije pričalo da je Selahi bio kancer u Riječkoj svlačionici..sad ga Widzew nakon godine dana nudi okolo i pokrivaju cijelu plaću...

Ne fala..
  • Masto
    2k
    mozda bi ga hoxha smirio
  • Fan
    2.5k
    Prije godinu dana bih ga uzeo odmah jer to kakav je bio u Rijeci su bile samo glasine, al sad ovo stvarno jest čudno da ga se nakon godine dana žele riješit i pokrit mu plaću, kao mi sa Mmaeom....
    Hvala ali ne hvala.
  • Noel
    22.9k
    mozda bi ga hoxha smirioMasto

Brat moj se moraš malo da se smiriš, ne može tako da galjamiš po svljačiona, Mario je pljašljiv čovjek.. a Zvone kad uđe galjama do stropa, svi najebemo.. nemoj brate Ljindone.. će onaj peder Ljesički odma da čljanak štampa o probljemi u Dinamo..
  • Dinaminjo
    2.3k
    Selahi je imao intervju nakon odlaska gdje je rekao kako je najveca razlika to sto u hnlu mozes odmorit kad je aut / prekid.

U Poljskoj bas i ne. Ako bi od nekog ocekivao da moze pratit tempo, to je on.

Bas cudna situacija.
  • Denle
    625
    Selahi je imao intervju nakon odlaska gdje je rekao kako je najveca razlika to sto u hnlu mozes odmorit kad je aut / prekid.

U Poljskoj bas i ne. Ako bi od nekog ocekivao da moze pratit tempo, to je on.

Bas cudna situacija.
    Dinaminjo

To vise govori o stanju naseg klupskog nogometa u odnosu na klupski nogomet drugih drzava.

Dosta tog smo i jucer mogli vidjeti. Pored nas i Rijeke, nemas treci klub koji bi napravio neki iskorak,

Varazdin gubio 2-0 i u zadnjih 15 minuta se vise cinilo kao da Varazdin odugovlaci i jedva ceka da zavrsi utakmica, jer su bili pokretni kao trokrilni ormari.

Imamo sistematski problem spore igre u cijeloj ligi i ne cudi me uopce kad igraci, koji napuste nasu ligu i odu u neku drugu, uvijek kazu kako je u novoj ligi "tempo dosta intenzivniji" nego u Hrvatskoj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.