• Dudu
    3.2k
    tako se ja rugam direktorima u firmi.

ahahah imate samo duplo veću plaću, ubio bih se na vašem mjestu.. ahaha
  • Mr Anderson
    21k
    meni su teške pizdarije ismijavanje njihove posjete, dok smo u situaciji da slavimo kad nas se skupi 15 000, u gradu koji s okolicom ima preko milijun stanovnika.crophantom

Baš tako, bolje da čkomimo kaj se tiče posjete jer ispadamo smiješni. Mi u uzvratnoj utakmici LP gdje imamo aktivan rezultat i treba nam prolaz ne možemo rasprodati tri tribine. A ove utopijske priče kak ćemo ih preteći kad bude gotov novi Maksimir su bajke. Treba se raditi mukotrpno da dođemo tada na nekakav prosjek od 20-ak tisuća po utakmici. Za početak se nadam da će nam barem Kranjča biti rasprodana skoro svaku utakmicu. To je manje od 11.000 ljudi.
  • Paggini
    93.5k
    Hahahah dobro, posjetu ismijava jedan forumaš čiji hejt mogu poštovati, nije baš da ostali nešto rugaju. :lol:
  • vjeko1701
    27.2k
    Opet o posjeti na domaćim utakmicama Dinama na temi Europska liga?
  • Felip
    799
    Hajduk u svakom slučaju izgleda solidno s obzirom na kadar i sukobe oko sveca. Lako je sad reći da su Žilina i Pafos zakurac, ali ipak to je europa, a oni to doma odrađuju s 4 lijepa gola i uz clean sheet. Tri pripremne isto nisu gol primili.
    Ako ispadnu u uzvratu, onda bi im zaredali tri teška gostovanja. Limassol, Varaždin, Tbilisi (vrlo vjerojatno) tako da tek je početak, ali po viđenom imaju razloga za optimizam.
  • NORTE
    26k
    Hahahah dobro, posjetu ismijava jedan forumaš čiji hejt mogu poštovati, nije baš da ostali nešto rugaju. :lol:Paggini

Oko posjete s Pafosa se nisam ni javio, ali su me opet prozvali jer sam istaknuo 22k protiv Žiline.

ne možemo rasprodati tri tribineMr Anderson

Sve tri će biti rasprodane.
  • Raul
    446
    Ajmo Pafos ale, ajmo Samy ale, ajmo Šunjić ale, gazite tovare!
  • Dzoni
    7.1k
    Svakako ako nešto ne želim da se dogodi je poraz Hajduka s manje od 2 gola razlike, niti bi ispali, niti bi dobili na koef.
  • jedan u nizu
    18.7k
    Dio mene jako jako zeli vidjeti Hajduk u skupini, bilo EL ili KL.
    Cisto da im do Svih Svetih pobjegnemo na 20 bodova.

Koliko tanak kadar imaju, mislim da nebi imali sanse igrati na dva fronta.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Hajduk ima pozadinu u politici jaku. Oni moraju do kraja godina isplatiti preko 10 milja ovih kratkoročnih dugova. Plus zaradit jos 12 za tekući život. KL će im donest onih 3 i jos milju dve za tv prava plus 3x15k ulaznica ajd da je to 2 milje eura. Znaci max sa par pobjeda 8 milja. Nije ni za dug. Isplatili sad huga i krova i doveli soticeka i ovaj kamion stranaca na vjerojatno onaj svoj plafon od 400k. Prodali nisu nikoga jos.

Ušli, ne usli, oni će i dalje na ovaj isti način. U dugove dok god politika ne pomogne i rijesi dugove. Tak da je nama svejedno sto ce bit s njima. Ne moramo se bojati da će njima ulaz u kl pomoći kad će vec netko drugi ako to neće.

S druge strane, udju li, ritam četvrtak- nedjelja ni nama nije bas lagan a njima bi izbio barem 10 bodova u HNL-u.
  • Infinity
    21.2k
    Tesko oni mogu do grupne faze. Danas mislim da ce proci dalje, ali svejedno moraju preskociti jos jednu prepreku. RBS je ulozio u ekipu ovo ljeto preko 30 milijuna eura, a to govori da se zele vratiti tamo gdje su nekad bili. Tesko ce im Hajduk nanijeti stetu, mada ne mislim da je nemoguce.

Oni ispadanjem u trecem pretkolu EL idu u play off KL, tamo nece biti nositelji i ako dobiju jos jedan RBS, tu ce zavrsiti njihova epizoda. U play offu nece biti vise od 3, 4 ekipe koje oni mogu izbaciti. Kakvu srecu moraju imati da ih izvuku.

Ovo sad, danas u 17:05h kad oni idu na uzvrat s 2-0 protiv ozbiljnog protivnika, to za njih djeluje kao da su spremni za nesto vise, ali ce im biti jako, jako tesko doci do grupne faze.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Ja uopće ne kužim zakaj magarad toliko podcjenjuje Salzburg. Ok nije više jak kao nekoć ali opet je to solidna europska momčad. Jedan od glavnih argumenata magarećeg puka je "ako ih je oni raspali Dinamo dobija zašto ne bi i mi?".
    Jedna pobjeda protiv Pafosa i totalno se razbahatili, a još do lani u ovo vrijeme guzio ih je Manchester, pardon, Dinamo City.
  • NORTE
    26k
    Mislim da će bit napetije nego u Žilini i da će Hajdug ovaj put ispasti.
  • Ivdzo11
    10.7k
    Mmaee klupa
  • DiddyGuela
    6.3k
    Gledao sam prvu utakmicu i moram reci da je rezultat realan. tovari su zbilja bili bolji i zasluzeno slavili. Svejedno danas cu se sokirati ako ih Pafos ne okrene. Iskusna domacinksa ekipa, nesto poput PAOKA i slicnih pedera. Mislim da ce ih namlatit danas lakse od ocekivanog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.