• Thor
    3.3k
    Neunistiv dok taje hajp kao i svake godine do Gospe...onda krene klakalica u kontra smjeru :lol:
  • dinamo u srcu
    2.9k
    ja cu ti odgovorit.

Prvo nemoj bit ljubomoran na njih, imaju trenutno i u zadnjih 15godina najbolje posjete za svoj klub u odnosu na ostatak Hrvatske. To je prva cinjenica.

Lijepa brojka danasnja skoro 28 000 ali i dalje meni nije to ta brojka s kojom se oni konstatno hvale i mediji ih favoriziraju, da su najludji na svijetu i da su nedodirljivi. Trenutno jesu po brojnosti, ali mi ih brzo sustizemo i ta razlika se smanjuje iz sezone u sezonu i to je druga cinjenica.

trebat ce jos par sezona da ih prestitgnemo, ne puno, procjenjujem da sa novom Kranjcom, broj clanova prebacuje 90 000-100 000, a sa novim Maksimirom i posjeta i clanovi nama odlaze u nebo.

Prestic cemo ih u svemu i u clanovima, brojnosti na novom Maksimiru, na gostovanjima, na eurogostovanjima,, uz uvijet da ostanemo jednako uspjesni kao i do sada, naslovi u Hnl i redovno igranje euroskupina.

Zasto to mislim?

Jednostavno jer imamo veci bazen ljudi koji navija za Dinamo u Hrvatskoj samo sto nismo ni svjesni toga a nismo ni toliko glasni kao oni gdje imaju i medije vecinom na svojoj strani.

Split ima 150 000 ljudi i da se svi uclane plus ostatak Dalmacije i Hrvatske nebi prebacili 200 000.

Grad Zagreb s okolicom ima 800 000-miljiun ljudi i nek je 50% Dinamovaca( a vjerujem da ih je i vise), to je gotovo duplo veci broj ljudi koji navija za Dinamo.

Samo treba nastavit iz godine u godinu osvjescivat i uclanjivat ljude u klub i stvarat naviku odlaska na stadion. Odgajat nove generacije,djecu da navijaju za Dinamo.
    Godinama je to stagniralo da bi tek zadnjih 5-6 godina dozivjelo neke vidljivije pomake. nastavit rast na svim poljima i kao klub i kao grupa i kao obicni navijaci. Drzat se zajedno jer imamo sada svoj klub sa pravom ekipom na vrhu.

Sa novim stadionom nama je nebo granica. Oni ce lajat i bit najglasniji i dalje, ali brojke ce pokazivat drugacije.

Drago mi je zbog pobjede njih jer nam dizu nacionalni koefcijent, ali jos mi je vaznije da mi dobijemo u utorak i idemo prema Ligi prvaka.

Vidimo se na Maksimiru.
  • Keyser Soze
    20.3k
    Puno si nebitnih i "što bi bilo kad bi bilo" stvari rekao. Realnost je ta da mi 12.000 protiv Thuna (moja procjena koliko će bit) smatramo super i znakom poboljšanja, a o njihovih 28.000 govorimo olako. Brojke uvijek pokazuju realnost stvari, njih ima dvostrurko više na utakmicama i to je jedino bitno, a ovo o novom stadionu, imat ćemo za 5-10 godina više ovoga il onoga je sve ki bi da bi.
  • Dzoni
    6.9k
    Manje se bavite koliko ljudi tamo dolazi, više se bavite time da dođete na Maksimir.
    Jedino tako se gasi njihova mitomanija
    Svi na Maksimir!
  • Felip
    797
    Pafos niti je još posložen kako treba niti su u pravoj formi, a Hajduk je to dobro iskoristio.
    U uzvratu će sigurno biti drugačija slika, ali ton ide na mute, pojačat ću samo ako ispadnu da čujem muk tovara...
  • Dani Olmić
    2.2k
    To sto ce na maksimiru bit 25.000+ je tema za jedno 10-15 godina… tad ce to bit relevantno, a sad je to sve sta bi bilo kad bi bilo … neka prvo dovrse kranjcu pa cemo onda vidit kako ce se stvari razvijat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.