• Kristijan992
    744
    Ovaj Pafos je ocajan, ne znaju ljudi gdje udaraju...a Hajduk okej doma, ali protiv Žiline su bili triput bolji pa tamo ni sami ne znaju kak su prošli...tamo gube sigurno, samo je pitanje kako
  • Hnlovac
    7.1k
    Nakon ovako razočaravajuće igre pafosa samo jos fali komentar o spolnim bolestima, terorizmu i spolnim organima 1 forumaša da sve začini
  • Mr Anderson
    20.8k
    A dobro, barem sam dobio na kladionici. Prvi listić nakon 2 mjeseca i bingo.
  • vjeko1701
    26.9k
    Hajduk definitivno bolji. Imali su puno smisleniju igru, iskoristili su šanse i zasluženo su ovo dobili. Daleko je ovo od gotovog, al kao što sam pisao, Pafos baš i ne zna napasti, ovo su im prve dvije utakmice u sezoni a Hajduk si je osigurao lijepu prednost pred uzvrat. Sad će se vidjeti dal Garcija od njih polako slaže ozbiljnu ekipu.
  • Chempers
    1.3k
    Iako je moj upis vise isao u smjeru rada Garcie a ne o individualnoj kvaliteti hajdukovog kadra.DiddyGuela

Ma upravo to, ne radi se o nekakvoj njihovoj kvaliteti al pod Garcijom ipak izgledaju puno smislenije nego pod prijašnjim trenerima. Za 2-3 mjesto u HNLu sasvim dovoljno.
  • Mali Zeus
    21.8k
    Ako Pafos tamo prvi zabije drugi pada sam od sebe.
  • hb1
    732
    Zadnji put sam dobio na kladzi kad je Zdravko Mamic zivio na Tuskancu
  • austrijanac
    12.3k
    Meni tipa nije jasno njihovo stanje uma, tocnije njihovih navijaca.

Garcia ih je lijepo podigao, s ogranicenim rosterom, no oni i dalje Livaju slave ko heroja te da moraju birat izmedu njih, Livaja bi uvijek bio izabran.

Srecom da bas rijetko ih pogledam pa nemoram dugo razmisljat kakvi su to pacijenti.
  • FazeN
    7.3k
    Meni tipa nije jasno njihovo stanje uma, tocnije njihovih navijaca.

Garcia ih je lijepo podigao, s ogranicenim rosterom, no oni i dalje Livaju slave ko heroja te da moraju birat izmedu njih, Livaja bi uvijek bio izabran.
    austrijanac

I upravo si napisao sve ovdje što bi trebalo završiti ovu temu.
    Ma da igraju atomski, nebeski nogomet, u tom otrovnom okruženju od njih nikad ništa.
  • Thor
    3.3k
    Iskreno nisam gledal ni jednu tekmu. Idiferentan sam prema tim rezultatima s jedne strane a s druge neka su svi dobili radi croeficjenta.
    Dabogda svi usli u grupna natjecanja pa da vidimo cija majka crnu vunu prede :lol: sa dvije tekme tjedno. :wink: pitanje je da li ce im to vise koristiti ili stetiti i da li i tko to moze izdrzati.
  • blackbully
    4.8k
    Nego @NORTE što ćemo s današnjom posjetom na Poljudu? Koliko ih je od 27 000 produžilo nakon Ultre?
    Ili je danas neka druga računica u igri za smijat im se?
  • DiddyGuela
    6.2k
    Nitko ne kaze da je hajduk prejeben i da rasturaju. Ali za 2. ili 3. mjesto u HNLu i vise nego dovoljno. Eto cak i za dobit prvu tekmu doma 2:0 protiv proslosezonskog kluba iz LP.

tovari su negdje u ovo vrijeme prosle godine primali u jednjak od sljadoljedara u sred Tirane.
  • Dinamosaur
    3.5k
    Nisam gledao tekmu tovara.
    Može li Pafos to okrenut ili je hajduk jaka momčad?
  • Mr Anderson
    20.8k
    Može, bitno je da povedu u 1. poluvremenu, tovarima će voda biti u ušima. Odigrao je dobro Hajduk danas, ali u gostima se useru.
  • Dinamosaur
    3.5k
    nadam se da mogu i više već u prvom poluvremenu
    Citajuci komentare, dobio sam dojam da je hajduk neuništiv
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.