• crophantom
    5.8k
    meni su teške pizdarije ismijavanje njihove posjete, dok smo u situaciji da slavimo kad nas se skupi 15 000, u gradu koji s okolicom ima preko milijun stanovnika.
    za toliko toga ih možemo sprdati da neznaš gdje bi prije počeo, posjeta navijača nije jedna od tih stvari, jer su za Hrvatska (a i šire) standarde bar duplo ispred sljedećeg pratitelja.
  • Dudu
    3.2k
    tako se ja rugam direktorima u firmi.

ahahah imate samo duplo veću plaću, ubio bih se na vašem mjestu.. ahaha
  • Mr Anderson
    20.8k
    meni su teške pizdarije ismijavanje njihove posjete, dok smo u situaciji da slavimo kad nas se skupi 15 000, u gradu koji s okolicom ima preko milijun stanovnika.crophantom

Baš tako, bolje da čkomimo kaj se tiče posjete jer ispadamo smiješni. Mi u uzvratnoj utakmici LP gdje imamo aktivan rezultat i treba nam prolaz ne možemo rasprodati tri tribine. A ove utopijske priče kak ćemo ih preteći kad bude gotov novi Maksimir su bajke. Treba se raditi mukotrpno da dođemo tada na nekakav prosjek od 20-ak tisuća po utakmici. Za početak se nadam da će nam barem Kranjča biti rasprodana skoro svaku utakmicu. To je manje od 11.000 ljudi.
  • Paggini
    92.4k
    Hahahah dobro, posjetu ismijava jedan forumaš čiji hejt mogu poštovati, nije baš da ostali nešto rugaju. :lol:
  • vjeko1701
    26.9k
    Opet o posjeti na domaćim utakmicama Dinama na temi Europska liga?
  • Felip
    798
    Hajduk u svakom slučaju izgleda solidno s obzirom na kadar i sukobe oko sveca. Lako je sad reći da su Žilina i Pafos zakurac, ali ipak to je europa, a oni to doma odrađuju s 4 lijepa gola i uz clean sheet. Tri pripremne isto nisu gol primili.
    Ako ispadnu u uzvratu, onda bi im zaredali tri teška gostovanja. Limassol, Varaždin, Tbilisi (vrlo vjerojatno) tako da tek je početak, ali po viđenom imaju razloga za optimizam.
  • NORTE
    25.8k
    Hahahah dobro, posjetu ismijava jedan forumaš čiji hejt mogu poštovati, nije baš da ostali nešto rugaju. :lol:Paggini

Oko posjete s Pafosa se nisam ni javio, ali su me opet prozvali jer sam istaknuo 22k protiv Žiline.

ne možemo rasprodati tri tribineMr Anderson

Sve tri će biti rasprodane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.