• VE86
    156
    danas su igrali na ovom, pa sam zaboravio da je sopic rekao da su ih izmjestili zbog koncerta
  • criticus
    8.9k
    U 15 minuta prodaje za prvu utakmicu protiv Žalgirisa prodano je skoro 900 ulaznica.

Za sutra je izdano nešto više od 1800 za sada (bez sponzorskih i godišnjih).
  • Liks90
    5.2k
    Od 11:01 do 11:18 prodano 1134 komada
  • Dr Hofmann
    6k
    Screenshot-2026-07-30-11-07-12-750-com-android-chrome-edit.jpg

Nevjerojatno, kaj se događa, ne mogu uopće završiti kupovinu...

Drago mi je vidjeti naš grb, ali ovo je show

Screenshot-2026-07-30-11-18-54-614-com-android-chrome.jpg[/url]

Ranit ću se majke mi ako ostanem bez karte za Sjever dole. ,,Izbacilo" me van i sad mi sustav šalje ovu poruku, a karta ni v žepu....

I već sam poslao mail na one kontakte na stranici
  • NKDZ86
    9k
    meni neda da ustupim mjesto za utorak...
  • skener
    9k
    Jako puno ulaznica za Žalgiris se vraća nazad u prodaju.

Prema ZK trenutno smo na 780 prodanih iako je u jednom trenutku pisalo cca 1350 prodanih
  • Crni86
    23.1k
    Praznik, uz to mislim da najveci postotak ljudi ide na godisnji u razdoblju izmedu oluje i velike gospe da se pospaja sta se pospajat da.
  • Georginho
    575
    Da,u jednom trenu je pokazivalo jako puno prodanih / rezerviranih. Dok sam nekako uspio preko moba kupiti kartu za sina i sebe pojavila se hrpa dodatnih slobodnih mjesta. Da ne kažem da mi se u prvih 4-5 pokušaja za mjesta koja sam označio izbacivala poruka da mjesta više nisu slobodna. Baš je štekao sustav jutros
  • Neron53
    2.7k
    Pa koliko je na kraju prodanih?
  • deda
    47.2k
    1.075
  • Liks90
    5.2k
    nema šanse, ja kad sam gledao u pola 12 bilo je 1400 skoro…nez kaj se dogadja
  • Hnlovac
    7.2k
    ima šanse, ispada da je ili masu kupnji propalo, ili da je masu tog ustupljeno?

Screenshot-20260730-135727-Chrome.jpg
  • Liks90
    5.2k
    pa Graf pokazuje da nekaj ne stima Haha
  • deda
    47.2k
    Vjerojatno uplate nisu prolazile nekoliko minuta pa je poklikano puno više mjesta od kupnje. Sad je 1.105.

Za Slaven prodano 2.000 što znači da možemo očekivat između 6 i 7 tisuća na tekmi.

Vjerujem da potražnja za Kauno neće biti kao za Thun stoga očekujem 12-13 na tekmi.
  • Georginho
    575
    Kad se otvara prodaja za nečlanove?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.