• The Undertaker
    10k
    Ja sam htio uzeti godišnju pa su mi rekli da nemaju više kartica. Iznenadilo ih.
  • Šteco
    1.9k
    Meni je nevjerojatno da nakon toliko vremena od uvođenja ovakvog programa vjernosti i popusta za godišnje i dalje imamo sustav u kojem moraš dva puta skenirati kodove na šanku, a u shopu ti mora slikati račun i "ručno" dodavati popust.

Proći će i ova sezona, nešto će se minimalno korigirati kroz godinu, umjesto da se cijeli sustav dovede u red, a ne stalno krpa s nekim sitnim izmjenama. Iako, sad kad čitam što pišem prije objave posta, povezati da članstvo i godišnju učita jednim skeniranjem, da odmah računa i popust i bodove, mi ulazi u sferu minimalnih korekcija, pa ni to nije riješeno.
  • kibatech
    114
    ja sam pitao curku za šankom trebam li skenirati oba koda i rekla je da nije sigurna pa smo probali samo skenirati kod za plavi korner iz aplikacije i pokazalo joj je da sam godišnjak te obračunalo popust. Pretpostavljam da bi taj dio onda trebao biti funkcionalan.

Nedopustivo je da imaš rasprodanu tribinu, a rade ti tri pulta za cugu i hranu. Zašto su ostale kućice bile zatvorene? Nekih prošlogodišnjih kućica tamo nije ni bilo?

Čaše nemreš vratit prije kraja tekme i naravno samo na srednjem pultu primaju.

Na prijateljskoj nisi mogao vratit čaše ako nemaš račun, a račun mi uzme teta za kobase...
  • bongo
    1.5k
    Kad već spominjemo šankove. Je li meni promaknulo ili je negdje objavljeno da se više neće moći plaćati u gotovini nego isključivo karticama?
  • vukyxd
    75
    da, davno komunicirano
  • Šteco
    1.9k
    ja sam pitao curku za šankom trebam li skenirati oba koda i rekla je da nije sigurna pa smo probali samo skenirati kod za plavi korner iz aplikacije i pokazalo joj je da sam godišnjak te obračunalo popust. Pretpostavljam da bi taj dio onda trebao biti funkcionalan.kibatech

Meni su na članskom danu i na prijateljskoj tražili da skeniram oboje. Zadnju tekmu nisam išel ja po pive, pa neam pojma, ali kak pišu ljudi, nije radilo uopće (ili im se nije radilo). Tak da tu fali dosta komunikacije, edukacije i poboljšanja u tom segmentu.
  • R13S61
    679
    ja sam pitao curku za šankom trebam li skenirati oba koda i rekla je da nije sigurna pa smo probali samo skenirati kod za plavi korner iz aplikacije i pokazalo joj je da sam godišnjak te obračunalo popust. Pretpostavljam da bi taj dio onda trebao biti funkcionalan.kibatech

Ovo mogu potvrditi. Također skenirao samo kod za plavi korner i upisani i bodovi i uračunat popust na godišnju...
    Koliko se sjećam bila je nekakva objava iz kluba vezano za to...

Možda ste imali problema jer ste prvo skenirali godišnju pa sustav to više ne prepozna...
  • Šteco
    1.9k
    Možda ste imali problema jer ste prvo skenirali godišnju pa sustav to više ne prepozna...R13S61

Ovo je moguće, iako, postojanje hrpe kodova uopće nema smisla ako su to doveli u red. Jedan kod za šank i shop i bok.
  • tom
    399
    koja tribina? na sjeveru su svima govorili da im nista ne radi, dakle nikakvo skeniranje
  • Papastrumf
    23.7k

Pa iskreno i je. Velika vecina ljudi koji su inace kupovali online godisnje iste nikada nisu podizali u fizickom obliku pa su se morale unistavati. Ove godine je vec 2.000 ljudi trazilo ispis u ova dva dana.
    Moja kriva procjena, nije problem priznati.
    Bit ce nesto iskaznica za ispis sutra, a narucene su i dodatne.
  • austrijanac
    12.5k
    Ja nisam ni clansku od ove godine podigao jos tak da ga jebi.
  • fakin
    5.7k
    hocemo li moci u 9. mjesecu dobiti svoje fizicke godisnje?
  • M94
    2.8k
    Dobro je dok kodovi i aplikacije ne rade, mene presjeklo kad je gospodicna rekla da nema pive trenutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.