• Kujtim Shalla
    10.5k
    ali buraz on nije bio prvi vratar svuda ,znam to. Tek sad je nešto odigrao i još uvijek ne može u istu rečenicu sa Kochom. Ali ja sam previše subjektivan,meni je Geo bio manga i životinja još od Fortune , a kad je došao nama , to je bilo nešto ludo. Daj bože da i Šemper bude ta klasa . Na dobrom je putu , a neka dođe i bit ću njegov najveći fan . Jer već proljev imam od ovog natezanja sa Turcima . Ovaj se njihov legendarni predsjednik vratio na čelo kluba pa se misli kurčiti na uškrb Dinama . Kažem odjebati ih i pokušati napraviti dogovor sa livijem. A mi se moramo osigurati jer ovo što imamo na golu nije level za Dinamo , definitivno nismo u situaciji čekati. Ako bogda da sutra prođemo, lakši j protivnik slj deća runda,uz sav respekt i bez potcjenjivanja. Onda ide playoffu gdje jedna obrana ,jedna lopta može presuditi. Treba nam bolje rješenje na golu pa makar to bio i Šemper
  • hardek
    11.1k
    Mislim da većina Zone gleda Šempera kroz naočale njegovog provedenog vremena u Dinamu. Nije dečko kriv što ga se guralo u Ligu prvaka kad je bio jedva punoljetan da na njemu lopovi spreme u džep koji milijun.

Gledao sam ga par puta i prošle sezone i onda kad je branio za Como u Serie B. Svakako upgrade na Filipovića, a od Livakovića neće ni jedan bit bolji jer osim golmanske klase Livi donosi i faktor x

Ono što nije zanemarivo je da je (barem sam prilično siguran) Šemper home-grown pa je to jedan plus za registraciju igrača u Europi
  • Jurki
    26.9k
    Ako je kahlina besplatanKujtim Shalla

Back up opcija ,riješio Nevu , a i Filu ako je potrebnoKujtim Shalla

Nisi ti lud.
    Imas definitivno zanimljivo razmisljanje. Za obojicu bi mogli utrziti nekih 2,5 milijuna eura garant. A obojica su meh golmani. Istina Filipovic mrvicu manje al opet sve je to u 5 deka.
    Jos da stavimo na papir da ih placamo 700-800 keka godisnje.. prodal bi ih jucer.
  • Endeavour
    699
    I Nevestić je odlično branio i mislilo se da imamo golmana za budućnost... isto vrijedi i za Čavlinu.

Golmana bi dovodio jedino ako se ponudi neko provjereno ime od 300+ nastupa i minimum 33 godine. To je moj prag za zeleno svjetlo :smile:
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Ja uopće neću razmišljati o drugim golmanima….
  • Jurki
    26.9k
    I Nevestić je odlično branio i mislilo se da imamo golmana za budućnostEndeavour

Dok nije poceo vise razmisljati o frizuri nego o nogometu.
  • Jos-Optimus
    12.2k
    Novinari nagađaju...činjenica je da je Livaković najbliži nama i da je odbio puno bogatiju ponudu jer želi u Dinamo. Malo se natežemo, ali ne sumnjam da ćemo učiniti sve da dođe...i on i mi. I doći će
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Neko je tesko zatisje, ili se ceka Thun da prodje ili se nesto veliko sprema
  • Nogo
    12.2k
    Kakva je situacija s pojačanjima?

- Bit će dolazaka i odlazaka, Prevljak je bio na liječničkom, Bakrar je otišao, Stojaković je potpisao. Na Smaila ćemo računati već ovaj tjedan - zaključio je trener Dinama.
    /Kova naš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.