• plavizg
    67
    Prevljak nije igrao u finalnoj pripremnoj utakmici Istre protiv Leccea
  • joesimunic
    267
    Mislim da je veliki razlog toga što nas se ne povezuje još ozbiljno sa igračem koji igra šesticu i osmicu taj što su prošle godine Villar i Ljubo ispali promašaj pa Boban puno više važe za tu poziciju od možda nekih drugih, mislim da se tu baš čeka neki pravi pick i uvjeren sam da ćemo takvog igrača i dobiti, neko jako ime.
  • Archangel
    186
    Ne pratim ih dovoljno da znam koja im je kvota
  • Keyser Soze
    20.5k
    Ako ste slučajno negdje propustili, Nsoki jest ljevokrilni napadač, premda može igrati i kao ofenzivni veznjak, na poziciji ‘osmice‘. Upravo za tu veznu poziciju ga Modri žele u svojoj momčadi.
  • austrijanac
    12.5k
    Ocigledno se traze “brze” opcije na osmicama.
  • Pesca90
    264
    onda se nekako namece da ce u rotaciju sa Zajcom na lijevoj 8,i sa Orsom lijevo.I onda za ocekivati jos neku hibridnu 6/8 do kraja roka.
  • OsamŠest
    7.9k
    I onda za ocekivati jos neku hibridnu 6/8 do kraja roka.Pesca90

Meni je Mišić hibridna šestica/osmica. Ja bi radije da sleti neka čista šestica.
  • penetrisac
    433
    Poslali smo ponudu za Nsokija u vidu 700 hiljada + 10% , igrač i obitelj želi samo u Maksimir.Čeka se odgovor PSG-a.
  • zmujcinslbrod
    274
    zatišje pred buru, nadam se...

čeka Zvone Thun, jel da cure i dečki?
  • badjibadara
    10.3k
    Ne mislim da Zvone čeka baš Thun, a to nam govore neuspješni transferi Peretza i Zvonareka, te odrađeni transfer Stojakovića i vjerojatni Prevljaka, čime je zatvorena napadačka linija. Znači da su svi angažirani, vjerojatno bi se time zatvorio i vezni red i ostala bi nam otvorena tek pozicija vratara, i eventualno neka mrcina tipa Bennacer koju ne smiješ propustiti ako se ukaže prilika.
  • plavizg
    67
    Bakrar se jutros oprostio od suigraca, nece biti u zapisniku protiv Thuna
  • Ivdzo11
    10.7k
    Mislim da je na njegov odlazak dosta utjecala odluka izbornika da ga ne pozove na svjetsko, rekao bih da ima uvjerenje da ce prije u Al Ahlyu docekati poziv, ako nastavi igrat u ovom ritmu kao proslu sezonu
  • Efes Pilsen
    16.5k
    On je SP ispusio na AFCON-u kad se ispromasivao u utakmici u kojoj je dobio priliku. Petkovic ga nije ostavio doma zbog Dinama nego zbog onoga sto je prezentirao kad je poziv dobio.
    On tamo ide na bolju placu, konkurentniji klub u internacionalnim natjecanjima te kulturu koja je njemu bliza. Moze se reci da istim putem ide i Bennacer samo za daleko vecu paru.
  • plavizg
    67

Da, on ovim transferom rjesava egzistenciju, ugovor na 4 godine, cca 2M po sezoni
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Sletit ce neka teska artiljerija uskoro, popunio je kadar Boban, sad je ostalo ojacat momcad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.