• plavizg
    56
    Prevljak nije igrao u finalnoj pripremnoj utakmici Istre protiv Leccea
  • joesimunic
    238
    Mislim da je veliki razlog toga što nas se ne povezuje još ozbiljno sa igračem koji igra šesticu i osmicu taj što su prošle godine Villar i Ljubo ispali promašaj pa Boban puno više važe za tu poziciju od možda nekih drugih, mislim da se tu baš čeka neki pravi pick i uvjeren sam da ćemo takvog igrača i dobiti, neko jako ime.
  • Archangel
    152
    Ne pratim ih dovoljno da znam koja im je kvota
  • Keyser Soze
    20.3k
    Ako ste slučajno negdje propustili, Nsoki jest ljevokrilni napadač, premda može igrati i kao ofenzivni veznjak, na poziciji ‘osmice‘. Upravo za tu veznu poziciju ga Modri žele u svojoj momčadi.
  • austrijanac
    12.4k
    Ocigledno se traze “brze” opcije na osmicama.
  • Pesca90
    259
    onda se nekako namece da ce u rotaciju sa Zajcom na lijevoj 8,i sa Orsom lijevo.I onda za ocekivati jos neku hibridnu 6/8 do kraja roka.
  • OsamŠest
    7.9k
    I onda za ocekivati jos neku hibridnu 6/8 do kraja roka.Pesca90

Meni je Mišić hibridna šestica/osmica. Ja bi radije da sleti neka čista šestica.
  • penetrisac
    416
    Poslali smo ponudu za Nsokija u vidu 700 hiljada + 10% , igrač i obitelj želi samo u Maksimir.Čeka se odgovor PSG-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.