• Dinaminjo
    2.2k

Bila bi smislena da je decko sredio glavu, ali ocito mu je otac umjesto radnim navikama napunio glupostima
  • jp23
    4.4k
    Vidjet ćemo hoće li se bar u Wieczysti skockat, prvu tekmu je bio na klupi, ali koliko vidim i drugo pojačanje (Antonio Milić) je isto krenulo s klupe, pa moralo ući u igru. Kroz narednih tjedan ili dva će sve biti jasnije, ako i tamo bude na klupi, gotova je to onda priča
  • Goncalo Santos
    4.2k
    Lazio navodno odustao od Domingueza, blizu dovodenja Markmanna iz Nordsjaellanda za 7 mil cca, bonusi ukljuceni u tu cifru.
  • CastAway1986
    6k
    Nkambadio je odlican ali mislim da ce ipak biti prvi vratar Parisa ove sezone a ne Trapp , a da li znas za Elisa Bishesarija (21) vratara mlade švedske reprezentacije i IFK Goteborga ,ako ti je poznat da li vjerujes da je dovoljno dobar za Dinamo?
  • Keyser Soze
    20.3k
    Objavili su da će grčki klub Turcima platiti 4,5 milijuna eura. Na to je Bara imao jednostavan odgovor.

“Nije istina”, poručio je za tportal.
  • Omake
    19.2k
    nisam još gledao Švedsku i Norvešku ligu ove sezone, stvarno ne znam.
  • Maki17
    295
    Nisam nikakav rasist ali vratar je jedina pozicija gdje ne želim tamnoputog igrača. Ne djeluju mi sigurno, čak ni Onana
  • Jos-Optimus
    12.2k
    nisi rasist, ali jesi
  • Ljubo
    1.2k
    Nisam nikakav rasist ali vratar je jedina pozicija gdje ne želim tamnoputog igrača.Maki17

Jasno ti je valjda da ovo sto si rekao spada pod rasizam.
  • pešća
    1.7k
    To nije rasizam to se zove preferencija.
  • Hrvatski Gradjanski
    272
    Kaj su i Hrvatima isprali mozak sa rasizmom?
  • criticus
    8.7k
    Nebi ni ja Onanu, al Maignana bi...
  • Archangel
    151
    Ovisi zašto ga ne želi. Boja kože nema veze s kvalitetom ali kultura iz koje netko dolazi itekako može imati veze. To što su večina iz nekih kultura druge boje kože nije povezano.
  • Ljubo
    1.2k
    nebi imao problem da je obrazložio razlog zašto ne želi nekog golmana specifično ali je glupo reci da samo zato sto je tamnoput ne valja. Jedan od najboljih svjetskih golmana je crnac i siguran sam kada bi Mike Magnian došao tu skakali bi od sreće. Bolje obrazložiti koji su razlozi zašto nekog ne želiš na temelju nogometnih sposobnosti a ne boje kože.
  • Archangel
    151
    Koiko vidim Mike je odrastao u Parisu i nogometno odrastao kroz PSG. To je iznimno dobra kultura koja ga je odgojila da dostigne što je dostigao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.