• FazeN
    7.4k
    Fenerbahçe je prihvatio ponudu Olympiacosa, koja je malo veća neg sto se u medijima piše, uz bonuse ide do ogromne cifre koju sam uvjeren je i prevelika za nas.
    Također plaća koju su spremni izdvojiti je u najmanju ruku duplo veća nego što bi imao kod nas., kako čujem ide do cifre kao iz Fenera.

Veliki plus za nas u ovom svemu? Sve to još traje.. Dominik nije prihvatio Olympiacos (makar još, hoće li vidjet ćemo). Torino završava novog golmana, dok i Olympiacos pregovara sa Stefanom Ortegom jer im golman treba što prije dok ovo sve traje.

Žuri se Dinamu, žuri se Feneru, žuri se Torinu, žuri se Olympiacosu,
    :D
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Usred internog sastancenja? Pa kak?
  • Dinamosaur
    3.6k
    Fenerbahçe je prihvatio ponudu Olympiacosa, koja je malo veća neg sto se u medijima piše, uz bonuse ide do ogromne cifre koju sam uvjeren je i prevelika za nas.FazeN

Kako sad to kad je Bara rekao da ovi tek moraju održat interne sastanke i kako još nemaju definiranu cijenu niti kaj i kako dalje s Livakovićem?!?
    Mislim da bi Dinamo ponudu poslao direktno klubu, a ne poslao kuvertu s ponudom preko Bare pismonoše
  • bluelions
    453
    Dominik nije prihvatio Olympiacos (makar još, hoće li vidjet ćemo)FazeN

Nije bio sretan i zadovoljan u Feneru ali zato će biti u Olympiakosu...come on
  • vjeko1701
    26.9k
    Ne znam, odlazak zvezdanoj braći Olympiacosu bi ga, barem meni, stavio u kategoriju čistog profesionalca koji samo odrađuje svoj posao i sa tom lećom bi gledao i njegov cijeli period u Dinamu. Ne zamjeram da ode negdje drugdje za osjetno veće novce, ne zamjeram da ode po zadnji pokušaj dokazivanja u ligi 5, al Grčka i Olympiacos...
  • FazeN
    7.4k
    Turci su sve živo, ali glupi nisu.
    Njima sve stoji u mjestu dok se stranaca ne riješe.
    Ljudi ne mogu igrače dovoditi zbog novog pravila, te prodavaju na sve strane.

Olympiacos se povezuje s Ortegom koji je free agent. (Koji bi na kraju grke izašao i jeftinije jelda)
    Turci znaju da moraju prihvatiti i pogurati odlazak Dominika što prije,
    Em da zarade
    Em da dovode igrače

Brijem da nema čekanja onog drugpg tjedna tamo, to mora bit riješeno već ovaj tjedan
  • vjeko1701
    26.9k
    Jasno, al ćemu onda njihova i Barina igra od neki dan? "Joj, dajte nam da odradimo sastanke u klubu, nemojte nas niš sad pitati." Znači il seru oni il sere Bara kako bi nas čim lakše otkantali ili natjerali da mi sami odustanemo a ne da nas moraju odbiti.
  • Dinaminjo
    2.2k

Zasto bi nesto sto je Bara rekao za javnost bilo isto sto je rekao nama u 4 oka?
  • vjeko1701
    26.9k
    Zašto uopće u javnost plasirati onakvu priču? Koja joj je poanta?
  • FazeN
    7.4k
    Jasno, al ćemu onda njihova i Barina igra od neki dan? "Joj, dajte nam da odradimo sastanke u klubu, nemojte nas niš sad pitati." Znači il seru oni il sere Bara kako bi nas čim lakše otkantali ili natjerali da mi sami odustanemo a ne da nas moraju odbiti.vjeko1701

Jako dobro pitanje i slažem se s tobom, ali menadžer ko menadžer.
    Najjače od svega, kaj ako to bude na kraju u interesu Dinama?
    Torino dovodi novog golmana, Olympiacos daj bože da potpiše Ortegu. Kako vrijeme odmiče svi su sve nestrpljiviji i okreću se drugim opcijama
  • Crni86
    22.9k
    jer te zovu za eksluzivu sa svih strana i onda im bacis neku izjavu di kazes sve a zapravo ne kazes nista

Danas kad kazes nemam komentara, odmah se nesto kuha, xy zakljucaka se izvuce i sl.
  • vjeko1701
    26.9k
    A ok, ak smo mi u toj cijeloj priči oni koji mogu priušti najviše čekanja, super.

Ima smisla, al ono mi je bio prevelik "nothing salad" kak bi rekli Ameri. Kaj ne bi bili bolje onda samo reći: "Imali smo produktivan sastanak, sve će se saznati kad za to dođe vrijeme". Eto ti klasičan politički odgovor koji niš ne kaže.
  • austrijanac
    12.4k
    Bari najvise pase da nakraju Livi raskine ugovor.

S kim god da onda potpise, njemu milion ide u dzep garant.
  • badjibadara
    10.2k
    Koje opcije uopće imamo ako ce cijeli posao oko Livija još više otegne ili propadne osim Šempera?
    Koji su vratari dostupni na tržištu, a da bi kvalitetom zadovoljili dinamove kriterije i platni razred?

Što se domaćeg tržišta tiče, tu nema previše opcija. Vjerojatno se gleda nešto sa strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.