• deda
    47.1k
    Društvene mreže su postale septička jama gospodo. Ne otvarajte poklopac jame ako baš nije nužno.
  • Jos-Optimus
    12.1k
    istina, baš je toksično
  • NORTE
    25.8k
    Baš puno negative se stvorilo oko Dinama u svim segmentima, na društvenim mrežama, u medijima... Teško za čitatShanKu

Ne otvaram ništa od navedenoga, ni komentare ni članke pa nisam u tom modu, ali razdoblje do tekme u Thunu je općenito bilo najmirnije oko dinama ikad, za što je zaslužan Boban stvorivši stabilan dinamo i momčad.

No za prikazano u Thunu i činjenicu da zaista fali širine momčadi o tome se ima što pisati, a to otkriva probleme.

Netko je dobro istaknuo, mi smo odigrali zasluženi remi kod prvaka Švicarske (mi statistički uvjerljiviji), dok je Benfica zasluženo izgubila kod doprvaka.
  • Mazalo
    512
    Ima nas koji nemamo fejsbuke, instagrame, tiktokove i slicne gluposti. Ne gledam TV, osim sporta. Od "drustvenih mreza" imam WhatsApp, citam zonu i dobro mi je..
  • pešća
    1.7k
    Ima nas koji nemamo fejsbuke, instagrame, tiktokove i slicne gluposti. Ne gledam TV, osim sporta. Od "drustvenih mreza" imam WhatsApp, citam zonu i dobro mi je..Mazalo

Kažeš imam ženu i dobro mi je...
  • Mazalo
    512
    i previse ;)
  • rioda
    17.5k
    Baš puno negative se stvorilo oko Dinama u svim segmentima, na društvenim mrežama, u medijima... Teško za čitat, trenutno imam osječaj kao da smo pali u nižu ligu prošle sezoneShanKu

Ovo je mila majka kako je bilo prije godinu dana i malo više. Među komentatorima na društvenim mrežama preostalo je valjda samo 5% psihopata našeg društva, većina pametnih se uglavnom kloni pisanja komentara, tako da na to uopće ne treba obraćati pozornost.

Primjer utakmice protiv Thuna, Dinamo objavi sastav, a prva dva komentara su: A Stojković??? Di je Livaković?? :rofl:

A imaš i ove poluorganizirane trovače i pljuvače po klubu poput onog Balabanovog frenda koji, eto, vodi borbu jer se Mudražijin dres jedini ne može nabaviti u web shopu. To što se nije mogao ni od Kačavende i još nekih je manje bitno, važno je progurati narativ da su u klubu protiv Mudražije jer će tako ubrati 15 lajkova i 5 komentara. I to je kao navijač Dinama...

Lani je zašutio naglo čim je od kluba dobio besplatan dres. Očito više ne stane u njega, a poštar nije donio novi pa se pljuvačka kampanja nastavlja.
  • Noel
    22.5k
    Poznajem i u svojoj obitelji i okolini ljude koji su malo zajebanije stvari prošli pa šute i ne baljezgaju. Što u ratu što na tribini što u nogometu.

Ovi tetci, i sitni političari i novinari koji su glasni na društvenim mrežama su 91. većinom sa babama i ženama po podrumima čučali. A kao veliki hrvati i domoljubi.

Isto tako nogomet su zadnjih 30 godina pogledali par puta preko tva, ali su najveći stručnjaci tko treba vodit Dinamo,kakav je Boban, kakvi su navijači, i kakav je Bilić izbornik.

To su jadnici, papci, neinteligentni i priglupi ljudi. Problem je kaj love sebi slično priglupe nenačitane tetke i ujake koji su labilni i jako lagano šire laži i gluposti dalje. Zato sam za zakon da se ljudima iznad 55 godina zabrane društvene mreže. Osim @deda. Kao i maloljetnicima.
  • BBBaranja
    4.9k

I meni žena kaže da mi je dobro, pa onda je sigurno tak :grin:
  • Thor
    3.3k
    meni zabranilo! :lol: a pardon nije jos 55. Onda od iduce! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.