• Paulie
    1.8k
    ovaj bijeli gostujući čisto savršenstvo
  • Sajla
    22.3k
    Jebeš mi sve ako nekad naše ljude mogu shvatit. To me više muči nego išta, ta inertnost dijela našeg puka. Daj se probudite višeDr Hofmann

naletio neki dan na komentar čovjeka koji nije uspio kupiti godišnju - "doći će vrijeme kad dinamo opet neće biti u modi, pa ćemo onda vidjeti tko će imati godišnju" i fotka s neke utakmice prije 25-30 godina. ima svakakvih ljudi, mnoge je nemoguće razumjeti. tako da mene uopće ne drži neki veliki optimizam u vezi posjete na novom Maksimiru. bit će bolje nego danas, ali nakon što se potroši taj period "novosti" bojim se da će kod mnogih prevladati stare navike. težak je posao pred klubom. previše puta sam čuo svakakve isprike od ljudi koji se smatraju dinamovcima, čak i kad su im ponuđene besplatne karte, a svi imaju nekakve priče iz davnine i očekuju privilegije zbog toga kaj su bili na nekakvoj tekmi na prijelazu stoljeća i blablabla. zato ovo što se radi po školama i odgajanje novih generacija ima ogromnu važnost koju mnogi ne shvaćaju i otpisuju to kao prenemaganje i blesavi marketing i kajaznamkaj.
    kaj se ekipe s kojom sam ja u kontaktu tiče, zamijenio sam mrkvu batinom. samo ih vrijeđam kad spomenu dinamo ili utakmice. ti si, prijatelju, nekad bio dinamovac, danas si papak kojem se ne da ni besplatno na utakmicu, radije žvališ pivu pred televizorom, a živiš u ZG. ne da mi se slušati izgovore pa radije nemoj spominjati dinamo u mom prisustvu, osim ako me misliš pitati kad se nađemo pred stadionom.
  • Droljo
    30.2k

Ja ne idem redovito a nekad sam išao 'na svaku' pa ne mislim tako. Isto ću pričekati da booom uspori i bez problema ću kupiti kartu za kranjču. A uvijek ima dobrih ljudi na forumu koji prepuste kartu kad ne mogu ići i uopće se za sebe ne bojim.
  • Filip85
    1.5k
    A fulo je Cvita i penal u Zg ak se ne varam...
  • Sajla
    22.3k
    malo sam izgubio živce jer sam imao više puta slučaj gdje mi netko tko ne može na utakmicu ponudi godišnju da nađem nekoga, a onda slušam isprike od svojih poznatih koji eto baš tada imaju sat violine, termin kod frizera ili im dolazi dimnjačar. a kad dođe derbi ili tak nekaj onda bude - imaš možda kartu?
  • Šteco
    1.9k
    A ne da meni dva frenda sad jave da ne idu na tekmu jer nema karata za Sjever dole, a još u ponedjeljak smo se čuli i opet kiksaju. Jebeš mi sve ako nekad naše ljude mogu shvatit. To me više muči nego išta, ta inertnost dijela našeg puka. Daj se probudite višeDr Hofmann

Al baš ovo. I tako stalno od istih ljudi. Još kad mi se jave na dan tekme, a na vrijeme si im rekao da kupe kartu, rasprodano već par dana i pitanje na dan tekme "kaj fakat nemreš ništa sredit". Ma mrš u pm.

Isprike, ali, jbg, malo sam se nasekiral.
  • KtcGoat
    6.9k
    "Buraz kaj cu ic na taj maksimir, cekam kranjcu"
  • NerminB
    1.7k
    zbog takvih na kranjci treba ostaviti dio karata za nas sa strane sto nam nije tesko doci kad god ugrabimo priliku :grimace:
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Treba ukinut tv prijenos, rezultate.com pa da vidis kako bi ljudi dosli pred stadion i na silu bez karte probali uc kad bi shvatili da ne mogu gledat Dinamo nikak drugacije osim na stadionu. Pojelo bi ih ne znanje rezultata kak igra Dinamo.
  • Hnlovac
    7.1k
    Sajla je apsolutno u pravu, samo vrijeđaona pali. Krenuo sam i ja to koristiti i dobra je tehnika. Pogotovo kod kafic trenera i kafic dinamovaca
  • ShanKu
    2.3k
    Baš puno negative se stvorilo oko Dinama u svim segmentima, na društvenim mrežama, u medijima... Teško za čitat, trenutno imam osječaj kao da smo pali u nižu ligu prošle sezone
  • pešća
    1.7k
    To će trajat dok ne krene šamaranje u HNL-u.

A negativa je tolika da ćemo skoro rasprodat stadion u 2. pretkolu kvalifikacija kad je grad prazan. Ono malo praznih mjesta smo mi odsutni na godišnjima i putovanjima.

Mislim neki su jedva čekali da počnu srat nakon užasnog kiksa kod prvaka švicarske lige na umjetnoj travi. Stvarno sramotan kiks :grin:
  • Niko1986
    7.9k

Meni se čini da je baš osjetno manje negative nego u ovo doba prošle sezone.
  • ShanKu
    2.3k
    Dosta manje, ali eto isplivaju na površinu razni facebook-lajk-internet navijači i seru po svakom potezu kluba, trenera, uprave.
    Opušteno cijelo ljeto pratim sve kaj se događa oko kluba i onda kad vidim te komentare, kao da ne navijamo za isti klub ili ne pratimo isti klub. :sweat:
  • Paggini
    92.4k
    Meni se čini da je baš osjetno manje negative nego u ovo doba prošle sezone.Niko1986

Prošlo ljeto je Zona bila jedino mjesto na internetu koje nije bila potpuna močvara manije, bijesa, ljutnje, možemovaca u Dinamu, vratisezdravkoaca, ali van Zone... To je trebalo doživjeti.

Ovo sad je kamilica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.