• Mali Zeus
    21.8k
    pa mogao je napisati i niš, svodi se na isto. Captain obvious članak.
  • Keyser Soze
    20.3k
    Prevljak mi ima smisla jer je iskusan i dokazan napadač kojem ne smeta uloga druge špice. Stojaković mi također ima smisla jer je mladi reprezentativac, može pokriti više pozicija, možeš zaradit, uz sve to imamo Belju.
  • Roky
    125
    Bit ce tu jos odlazaka u napadu ne znam kak su si Boban i Dabac zamislili al bit ce prenatrpano gore
  • Mali Zeus
    21.8k
    nije da zbog doviđenja ove trojice nećemo imati para za Livija. Prevljak je baš zamjena za Belju, a Stojaković je polivalentan igrač koji može igrati i krilo i ofenzivnog veznog.
  • Mali Zeus
    21.8k
    koja idiotska usporedba
  • Keyser Soze
    20.3k
    Prevljak mi ima smisla jer je iskusan i dokazan napadač kojem ne smeta uloga druge špice. Stojaković mi također ima smisla jer je mladi reprezentativac, može pokriti više pozicija, možeš zaradit, uz sve to imamo Belju.Keyser Soze

Nastavno na ovo, Brumado mi nema smisla jer nije kapitalno pojačanje u napadu i ozljeđen je teže. Kužim da ćemo jednom prodati Belju, ali onda bi bilo za očekivati da ćemo dio tog iznosa uložiti u nekog poput njega.
  • austrijanac
    12.4k
    Ne razumijem ovaj stav da nije Bobana srali bi?
    Pa nije da ovdje cvijetaju ruže, histerija postoji, ali Zvone ima pravo na benefit of doubt takozvani i nek se dela.

“Zna” se da ak prodemo Thuna, da ce se ic po kapitalce i da bu bilo “zelenije”.
  • Kaktus Car
    1k
    Ne razumijem kaj se očekivalo od napadača koji će se dovesti. Mi imamo kapitalca koji je koštao dobre novce i prošle sezone rušio sve rekorde.vjeko1701

Eh, da, da, to je kad ne kužiš - da je Boban pravi majstor onda bi dopeljao Kanea i Hallanda da budu zamjene Belji, a ne ovako...

A s obzirom da se to nije dogodilo znači da je transfer rok "propao" već u srpnju. Katastrofa velika. Nema veze kaj nitko od nositelja nije otišao i kaj se radi na pojačanijma, svi znaju da su rotacijski napadači ključni...
  • vjeko1701
    26.9k
    Ja to vidim ovako

Prevljak - Iskusan i valjda je svjestan da dolazi biti zamjena pa neće biti problema u svlačionici oko toga. U HNL-u bi trebao biti prevaga i po stilu može biti plug-and-play zamjena za Belju. U europi sigurno može donijeti nešto kada uđe zadnjih 15-20 minuta, ak niš drugo na čisto iskustvo. Vjerojatno nam može biti takva pouzdana zamjena barem 2 sezone.

Stojaković - Mlad, dostupan, može pokriti više pozicija, ima visinu za probijanje HNL bunkera, posebno ako ganjamo rezultat pa se prebacimo na sustav dvije špice, solidna statistika u HNL-u prošle sezone. Čak i da odigra jako mali broj minuta jer se vidi da ne može puno donijeti niti previše napredovati, na ljeto se vjerojatno može barem vratiti uloženo kaj je sada još smanjeno radi te ozlijede. To mi je jednostavno transfer u kojem se ne može biti na velikom gubitku a ako ovaj pokaže nešto više, možeš dobiti možda i prvotimca kroz dvije sezone.

Brumado - Vjerojatno je gledan kao prva opcija nakon odlaska Belje. Dolazak na zimu, prilagodba i onda krajem sezone/kroz ljetne pripreme vidjeti dal se može dalje s njim kao prvotimcem ili ne.
  • Ivan0302
    2k
    apsolutno se slažem kolega, ljudi u upravi razmišljaju unaprijed nakon odlaska Belje
  • Crusades
    24.9k
    meni je Prevljak top, nisam ni znao za njega dok nije došao karijeru, onda sam vidio da je igrao na respektabilnom nivou (Hertha ako se ne varam i nešto u Austriji)...

Ima mi smisla da se sad doveo jedan od Prevljak/Stojaković pa onda na zimu Brumado jer je free i može bit prva špica ako i kad Beljo ode.

Lova od Stojakovića se trebala uložit u Livija po meni.
  • Roky
    125
    mislim da se ceka zdrijeb za Play-off da ce se onda ic na nekog kapitalca
  • austrijanac
    12.4k

Ma financijski postoji razlog zakaj se ceka prolaz, ne jer ce pare odma sjest, nego se moze onda kalkulirat napokon.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    S brumadom dobijas napadaca za 6 7 sezona. Moze biti prvi napadac a ako bude dovoljno dobar, a moze bit drugi kao sto je sad u danskoj. Ocito nema problem s tim.
  • Paggini
    92.4k
    Lova od Stojakovića se trebala uložit u Livija po meniCrusades

A mislim, nismo Stojakovića platili par milijuna pa da kažeš da je ili/ili, 500k više za Livija, ako dođe do toga, možemo uvijek namaknuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.