• Xpert1992
    762
    Ja sam zadovoljan. Ovi su skinuli nam dvije lopte s crte. A da ne govorim o mlitavim udarcima Belje i Orsica koji su se dogodili danas i vjerojatno nikad vise. Prolazimo to!
  • Facke
    8.4k
    Ocekivane teska prva utakmica. Rezultat mi je sasvim vredu, igra onak. Imeli sme dost sansi ali sme pune put bezveze pimplali ili jednostavne bili neprecizni. Nadam se pune bolse igre na Maksimiru.
  • Masto
    1.9k
    ma znam glupiram se malo
  • rioda
    17.5k
    Teška i zajebana utakmica, početak sezone kod neugodnog protivnika, k tome još i na umjetnoj travi za što nam je trebalo dobrih 60 minuta prilagodbe, a imam dojam da se neki ni do kraja utakmice nisu prilagodili na te neke čudne kretnje lopte.

Kad zbrojimo prilike, imali smo četiri u prvom dijelu, a u drugom su ovi dva put čistili s crte, zicer Oršića pa još par onih petljanja pred njihovim golom. Napadački ok, efikasnost je štekala. U obrani konfuzno, izgleda da je ipak Galešić trebao krenuti, ali nećemo biti generali poslije bitke.

Već sam napisao da je ovo neigranje Bakrara poremetilo cijelu pripremu utakmice. Mislim da na našem terenu ovo rutinski uzimamo.
  • dzis
    1.5k
    Tekma u 7mj.umjetna trava i vracamo se doma neporazeni. Ja zadovoljan
  • rokikaciga
    16k
    natpisi i hajp ga udarila u glavu. Neke reakcije nakon njegovih losih nastupa mi govore da je decko cudnjikav u glavi, da budem pristojan.
  • Filip B
    398
    Ja ne bih nista ovdje kritizirao previse igru, tocno se vidjelo da je umjetna trava usporila igru, sjebala taj zavrsni dodir pred udarac i bilo kakvu kvalitetniju pas igru. Doista ne razumijem zasto jedna svicarska momcad ima umjetnu travu Osim ako nisi na arktickom krugu, nemas kaj imat umjetnu travu u profesionalnom nogometu.

Ovi su dali maks od sebe doma i na kraju jedva izvukli remi, to je to od Thuna - bez ikakvog potcjenjivanja, ne bi smjeli ni gol primiti u Maksu.
  • Crni86
    22.8k
    Dok ne dode mobilnija osmica, uz zajca mora krenut kacavenda dok nema stojketa.

Puno vise trke i prljavog posla od vide. Vida ima potez u zadnjoj trecini, al nema jos naviku igrat u oba smjera.

Mozda je ne popularno, ali meni bi startao u zagrebu gale umjesto mckenne. Defanzivno nista slabiji od mckenne, ali bar u otvaranju onda bolje stojimo. I topa bi mi bio ozbiljan kandidat za start umjesto lisice
  • vjeko1701
    26.7k
    Jedino upozorenje da se na vrijeme stane sa mentalnim problemima, dijagnozama i odjebima.
  • Jaro
    12.3k
    Jebo mene pas - netko u RTLu definitivno trola Mojmiru - sad i u direktu mora o dinamu i utakmici...
  • hardek
    11k
    Čudo utakmica Sergia.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    I protiv Young Boysa je prva tekma završila 1-1 u Švicarskoj, ne ponovilo se u uzvratu.Filip 91

Taj Young Boys bi ovog Thuna otkinio 3 razlike ko iz p....

I mi smo po prilikama i sašama trebali, ali realizacija je baš kriminalna bila do gola Zajca. Vjerujem da je to prvenstveno do ovog plastičnog(kako inače mi zovemo ove umjetne podloge)terena pa onda do igrača.

Sve u svemu, u konačnici nije loše. Dominguez i Beljo najbolji pojedinci. Golman nam treba pod hitno ako je moguće, a Vidović ne smije u Europi više igrat veznog.
  • Ljubo
    1.2k
    ovo uopće nije nepopularno nego realno, nepopularno je sto ja mislim da bi Kacavenda trebao umjesto Vidovića u prvih 11 za uzvrat.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Na kraju svega, nije loš rezultat, vjerujem da ćemo doma zabiti 2-3 gola. Danas smo stvarno imali dosta šansi obzirom na igru. Onakav gol ozbiljan golman ne smije primiti. A i McKenna treba ići na tu loptu, a ne čekati golmana hoće on izaći.
  • Denle
    485
    Slusam Zajca sas na RTL-u i mislim si bogte mazo lik bi bio fenomenalan pundit kako objasnjava
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.