• mlinchica
    6.8k
    Koliko se ja sjećam, Grabara i Mckenna su imali neki sukob u Danskoj.Dzoni

Potrgao se Kujtim lani da nam pojasni ovaj sukob i spriječi pozitivu oko McK, a sad ih hoće spojit u Dinamu.

Gdje će ti duša,
    :monkey:
  • Laugreano
    5.8k
    Ako vas zanima vise o koreancu.
  • OsamŠest
    7.9k

Nevjerojatno koliko lijepo priča o nama kroz cijeli video.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    ma ni napamet mi nije palo vjeruj frende , otkinuo bi mu glavu Mcstena istog momenta :rofl: prekalkulirao sam se pa me ova vrućina prebacila. Ostaje Damaj
  • Sajla
    22.2k
    sva sreća pa su stavili titlove, na takvom sam mjestu da mi mob mora biti na mute
  • Ivdzo11
    10.6k
    Prvo je stigla vijest da je vaš napadač iz Midtjyllanda Junior Brumado potpisao predugovor s Dinamom te da na zimu dolazi u Zagreb, a potom da je teško ozlijedio koljeno na treningu i neće igrati do kraja godine. Što će biti od tog transfera vidjet će se, a kakav je igrač Brumado?

- Kako sam tek došao u klub, ne znam aktualnosti. Brumado je odličan. Otkako igram nogomet, nisam igrao protiv jačeg igrača. Ne kažem da nisam igrao protiv kvalitetnijega, nego jačega. Ima ogromnu moć, volio bih da ga zadržimo, ali ako ide... Vidjet ćemo hoće li to biti završeno. Ne bih htio ulaziti u to. Fantastičan je igrač.

Martin Erilić
  • Archangel
    142
    Brazilski Lukaku?
  • Archangel
    142
    Koreanci imaju ludu radnu etiku. Ako je ovaj klinac talentiran uz njihovu radnu etiku i ako neće biti povreda je siguran pogodak
  • Sajla
    22.2k
    ako + ako = siguran pogodak :wink:
    dečko nije prvi Koreanac u dinamu, nadam se da će ovaj napraviti puno više od onih Kimova prije nekoliko godina
  • CastAway1986
    6k
    Tironi piše da je Dinamu ponuđen Brodic i da su to Dabac i Boban odbili i uzeli Stojakovica
  • Thor
    3.2k
    A di je japanac? Zna se li sta?
  • austrijanac
    12.2k

Sinoc sve dogovoreno i potpisano u vezi Bakrara.
  • Nine9
    224
    nadam se da će se onda danas sa stilom oprostiti od plavog dresa
  • Shimano9
    54
    Eh ti Brazilci, znaju, i Sammir je bio zvijer i tehnički i fizički, al jbg, volio je je i pussy i pivu/rakiju malo više od treninga. Ovaj Brumado je isto dosta lutao, nema profi stabilnost, da li je sazrio? A to valjda zna Boban bolje. I Petko se zajebavao previše, pa i sad u zadnje vrijeme, a opet... No Petko je imao ekipu u svlačionici, ovaj nema. Dudu je druga priča, došao kao dijete i razvio se drugačije.

Nego sad sam tek zapravo vidio koja je fizička mrcina Prevljak, ako je rezerva, a je, Belji uz malog Stojakovića, onda znači većinu igra HNL ili ulazi ako treba za kraj. Livaja u formi je fizikom dominirao, da, ima tehniku, al igra snagom mu je bila forte u ligi. Naši braniči su kržljavi spram standarda danas. Zato Radeljić razvaljuje ligu, sjekira lik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.