• scooniepenn
    7.3k
    McKenna i Galešić su kržljavi, ali smo zato doveli Radeljića da napokon dobijemo stopera koji nije kržljav. Inače, teško se i Dominguez može nazvati kržljavim.
  • ElDorado
    13.5k
    Ne razumijem zašto bi mi i Torino obavljali razgovor s Barom??!! Kakve su to gluposti?!
  • Thor
    3.8k
    Nis ne kuzim...kaj je sa japancem,od kud sad koreanac,zakaj torino razgovara o Livakovicu, tko sam ja,cemu bitak,bice...? :yikes: :lol: nis ne kuzim...
  • Omake
    20.6k

Možda imaju dobre kade u Torinu

Japanac potpisao za Le Havre. Koreanac totalno druga priča, bio na probi par mjeseci i potpisao ugovor. Egzistencija prije esencije. Mislimo dakle jesmo leptiri u iskustvenoj mašini.
  • Thor
    3.8k
    hvala :blush:
    dakle,koreanac ne japanac...pa ajde nece nitko ni skuzit razliku na prvu :lol: (salim se nije rasizam :victory: )
    A mozda ce i kada :lol:
    Falaaaa, najte kaj zameriti malo sem veseli...danas igra dinamoooo :love:
  • Maximo
    977
    Treba nam koje pojačanje u veznoj liniji još jučer
  • DrRatoljub
    1.3k
    Zovi Fener. Ako žele 6, daj im 6 i pol.
    Golmani komedija
  • Orc123
    16.8k
    Ja ne znam ato da mislim o Vidovicu u sredini. Za Hnl da, ali u Europi on to trkacki ne moze pokriti, pogotovo ne u jacim utakmicama. Ja bi ga ipak rađe gledao na krilu. Treba nam brži, agresivniji i mobilniji igrac u sredini.
  • Crni86
    23.8k
    Vi mislite da se navike stvaraju u roku keks?
    Polako. Zato imamo stojketa i zato trazimo jos jednu osmicu. Bas zato da se vidi da vremena na prilagodbu i da pohvata sve
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Vidović dobar , Orša tanak jbt , daj da zabijemo ,stavljaju Hoxhu
    Znači mi smo prodali Bakrara i on večeras bez veze i zapisniku. Bože kako mi je neshvatljiv ovaj potez. Jesam se da nismo potcijnilili Thun ,ali mi smo li pokazuju nešto drugo. Katastrofa smo bukvalno
  • Maximo
    977
    X,kako smo igrali,puna šaka brade
  • Crni86
    23.8k
    Za ozbiljne nastupe u europi nam pod hitno treba jos jedna mobilnija osmica.
  • Orc123
    16.8k
    Trebaju nama ona 3-4 pojacanja koja smo trebali jos prije par tjedana...
  • Ljubo
    1.7k
    Možda sam lud ali mislim da nam treba jedan desni bek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.