Fan
Kakve to ima veze s ičim što sam ja napisao? Pa nama nit ne treba igrač koji će Belju zamijenit 1/1, nama treba igrač, da se fkt ne ponavljam, kakvog sam napisao. Prevljak ima iskustvo i zna zabit gol, definitivno korisniji u ne-daj-Bože slučaju od igrača koji je klinac praktički koji je u prvoj pravoj sezoni imao hrpu kritičnih promašaja. Nesumnjivo ima Stojaković veći plafon, al nama to baš ništa ne koristi u pogledu sljedeće sezone kad il se neće naigrat skoro ništa il bi bio bačen u vatru gdje to, bojim se, ne bi ispalo dobro.poanta je bila da mi nemamo igrača koji može zamjeniti Belju, niti mozemo dovesti takvog dok je Beljo u klubu. — Ljubo
Kujtim Shalla
bongo
Blueshadow86
Kujtim Shalla
vjeko1701
S druge strane mi nije jasna ova pljuvacina po Istri, ok imaju cijenu za Prevljaka, mi to ne želimo i to je to — vlatkomarkovic
Nogo
mlinchica
Šta će nam tolko napadača? — Mi smo uz tebe
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.