• Fan
    2.4k
    poanta je bila da mi nemamo igrača koji može zamjeniti Belju, niti mozemo dovesti takvog dok je Beljo u klubu.Ljubo
    Kakve to ima veze s ičim što sam ja napisao? Pa nama nit ne treba igrač koji će Belju zamijenit 1/1, nama treba igrač, da se fkt ne ponavljam, kakvog sam napisao. Prevljak ima iskustvo i zna zabit gol, definitivno korisniji u ne-daj-Bože slučaju od igrača koji je klinac praktički koji je u prvoj pravoj sezoni imao hrpu kritičnih promašaja. Nesumnjivo ima Stojaković veći plafon, al nama to baš ništa ne koristi u pogledu sljedeće sezone kad il se neće naigrat skoro ništa il bi bio bačen u vatru gdje to, bojim se, ne bi ispalo dobro.
    Al eto, s obzirom da se očito na njega računa kao trećeg napadača, nepotrebno je nastavljat o tome jer onda nije toliko ni bitno kakav je sad.
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Čitam vaše komentare,argumente nakon članka da idemo po Stojakoviča. Iznenađen sam i nekako mi je to slabo onako navijački jer uvijek želimo bolje ,jače ime. Ali,jedno veliko ali ovdje je to što stvarno nisam imao priliku pratiti dečka pa tako na osnovu toga nemogu ni reći niti mislim da je to loš potez. Čak mislim da je pravi stručni potez. Mlad je ,ima kako čitam jebene fizičke dispozicije. Mlad napadač,mladi reprezentativac za te pare je top posao jer on će taman da ima dvije lijeve kod nas utrpati 10 golova i zaradit ćemo opet na njemu kad dođe vrijeme. Nama treba zamjenski napadač. Da odmori Belju, a ne da ga zamjeni. Onog dana kad bude Beljo na prodaju tad će se i dovoditi etablirano ime ,koji mora isporučiti poput Belje. Ovaj potez podržavam i više nego Prevljaka. Jer mi ovdje ne možemo izgubiti a Prevljaka već ima 31 godinu ili koliko već i ne možeš ga poslije prodati a plaća visoka. Treba napomenuti da mi već smo dali ugovor Brumado na 4 godine. Top potez struke , osigurali su osnovno da imamo dva napadača i kad Bakrar ode opet smo miljama ispred konkurencije
  • bongo
    1.5k
    Mislim da Stojaković momemtalno ne donosi ono kaj bi nam donio Prevljak, a s druge strane za HNL rotaciju ne vjerujem da može biti toliko loš i neupotrebljiv.

U najgorem slučaju financijski ne bi trebali izgubiti na njemu jer će se njega 750 tisuća trebati dobiti kad god
  • SAS1987
    20.3k
    raste slovenska kolonija u Maksimiru. Zajc, Šunta, Stojaković, Žnuderl.... SAS1987 trlja ruke :wink:Sajla

Kazu da u svacionici nije dobro imati vise od dva slovenca jer im fokus vrlo lako moze ici prema planinarjenju :lol:
  • hardek
    11k
    S obzirom na sve sto se događalo zadnjih par dana, dok ne vidim igrača sa Dabcem ne vjerujem u ništa. Možda opet tučemo stranice u vjetar
  • Blueshadow86
    5.3k
    Nama će najveće pojačanje u napadu biti ako Bakrarov transfer propadne i ostane kod nas.
  • User123
    128
    Kad smo kod toga, Bakrar jos nije sluzbeno prodan. Citam da se navodno neki turski klub ukljucio u borbu pa neka bidaju oni i al ahli
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Mene više brine Livaković i golman. Ovo mi sve dalje i dalje djeluje . Napadamo ligu prvaka i nemamo se vremena zajebavat sa Turcima. Koliko smo već dosad uljudno čekali da se završe njihovi izbori. Stvarno se nadam da će se sve riješiti što prije na jedan ili drugi način
  • vjeko1701
    26.6k
    S druge strane mi nije jasna ova pljuvacina po Istri, ok imaju cijenu za Prevljaka, mi to ne želimo i to je tovlatkomarkovic

Na stranu smiješne cijene koju traže za njega, imaju pravo tražit kolko žele. Ali kako sam pisao, ako idemo s nekim u posao a oni preko novinara krenu kurčevito postavljat neki ultimatum, hvala i doviđenja. Ozbiljan posao se tako ne vodi a Dinamo nikom neće služiti da pokuša glumiti neki ozbljan klub.
  • Cosimo
    60
    Kazu da u svacionici nije dobro imati vise od dva slovenca jer im fokus vrlo lako moze ici prema planinarjenju :lol:SAS1987

Potonjoj dvojici planina je u rangu sa očima, ,tako da njihov interes za tim ne bi trebao brinuti.
  • Orc123
    16.2k
    Nezz meni je kod Stojakovica problem duel igra, nemoze zadrzat loptu, rasteretit ekipu....nadam se da moze eksplodirati jer ovako on meni nije nista bolje rjesenje od Topica za 3. Napadaca.....ne znam kako on moze biti zamjena za Belju.
  • Nogo
    12.2k
    Naime, sigurno znate da je Dinamo već potpisao predugovor s Juniorom Brumadom (27), Brazilcem koji igra za Midtyilland i koji se u međuvremnu ozlijedio, a koji bi trebao doći u zimskom prijelaznom roku. Također, Modri su krenuli po Smaila Prevljaka (31), napadača Istre 1961, a potpisuje i dosadašnji centarfor Lokomotive Aleks Stojaković.
    /Olivari
  • Mi smo uz tebe
    120
    Šta će nam tolko napadača?
  • austrijanac
    12.2k
    Brijem da Topic i Hoxha sigurno odlaze onda.
  • mlinchica
    6.8k
    Šta će nam tolko napadača?Mi smo uz tebe

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove! Hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu, još ove godine!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.