• veselko tenžera
    8.3k
    Ako je cijena milijun, Topić je sasvim ok.
  • Jurki
    26.8k
    mislim se tu Alaves kao vlasnika ne pita puno pogotovo za te sitnije poslove prodaje.
    Da se njih takve stvari pita, sumnjam da bi onog balvana prodali za 400 keka i 500 rata.
  • CerealKiller
    518
    Mozda je to ono klasično pregovaranje mi ponudimo 500, oni žele milju pa se nađemo negdje izmedu na 750. Za milju se sigurno može naći kvalitetniji napadac
  • VolimDinamoOo
    485
    Cuj milijun za Prevljaka... kaj je to, fora neka?
  • Dzoni
    6.8k
    Milijun eura za igrača s 31 godinom iz HNLa će dobit kad na vrbi zasvrbi
  • vjeko1701
    26.6k
    Jedna od prednosti Prevljaka je da je tu i da bi se bez previše natezanja trebao dogovoriti transfer. Ako oni eliminiraju tu prednost nekim inzistiranjem na nerealnom iznosu, automatski eliminiraju i jedan od razloga zašto se ide u taj transfer. Onda nek imaju ovu sezonu igrača koji se umjesto europe i borbe za trofeje sad treba boriti za 6. mjesto na ljestvici. Siguran sam da će im to dobro proći.
  • Zagi
    18.3k
    Al se zalijepite za jednu riječ ... manje-više
    Sam velim da su u očito boljoj pregovaračkoj poziciji i to koriste.

Dobro za Thun nemre biti prijavljen , a kada ističe rok za ostala pretkola? Valjda dva tjedna iza ovog dakle 3.8., tu negdje?
    Ako se dobro sjećam , idući je za do kraja kvalifikacija? A moguće da sam to totalno izmislio...
  • vjeko1701
    26.6k
    30.7. za treće pretkolo, 13.8. za playoff
  • Kujtim Shalla
    10.3k
    Ma.kalva crna milja pustite to. Pa da smo htjeli dat milju dali bi za Brumada ,sad bi bio kod nas i nebo se ozlijedio . Oni da dobiju 500 milja nek se lupaju nogom u guzicu. On je taman igrač za nas , da se razumijemo,ali ludi su ako misle te pare dobit. I bolje im je da se ne zajebvaju sa Smajlom, da nebi ostali bez icega
  • Ljubo
    1.2k
    prema nama se ovako ponašaju a jednom malom klubu su doslovno poklonili svog najboljeg igrača…
  • Zagi
    18.3k
    Nek dodaju onog malog, krilo sa u17 eura i moze milja.
    Škafar Žužić, tako nešto.
  • mlkaskic
    402
    Meni bih bilo najbolje rješenje za drugog/trećeg napadača Luka Juričić iz BiH lige.
  • Common Sense
    1.5k
    Jučer sam napisao da će nas Istra sigurno zajebavati i da nema šanse da to glatko prođe.
    Ako već novi napadač mora biti iz HNL-a, da se mene pita, radije bih pregovarao sa Šikićem i iskeširao odštetu za Stojakovića.
  • Omake
    19k
    Luka Kulenović isto zanimljiv ako bi htio doći. Malo se profilno preklapa s Brumadom doduše.
  • ElDorado
    12.4k
    Samo ne Stojakovic, taj zabije 1/10
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.