• Blueshadow86
    5.3k
    Ma govorim za njegovu profesionalnu karijeru. Tako se nedavno zazivalo i Pjacu na špici pa se brzo ustanovilo da nam nije dovoljno dobar čak ni na njegovoj prirodnoj poziciji - krilu. Tj. govorilo se da je preplaćen s obzirom šta pruža.
    Ne trebamo izmišljati ljudima pozicije, pogotovo ne Oršiću koji je napunio 33 godine.
  • Noel
    22.3k
    Ide Prevljak, kaj se tresete..Noel

Lijepo sam napisao jučer, insajderi u rupe.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Hahaha, kaj su pročitali na forumu da se spominje Prevljak pa odmah izbacili vijest?
  • Nogo
    12.1k

Nebi me čudilo haha.
  • badjibadara
    10.1k
    Je li ikada on to igrao u svojoj profesionalnoj karijeri?Blueshadow86

Prva ili druga utakmica u Southamptonu, trener ga je gurnuo u špicu da se bori sa mesarima u obrani. Išle su duge lopte na njega, preskakanje igre, otočki, baš loše je to izgledalo, ne njegovom krivnjom.

Ja vidim.Mr Anderson

Lijepo bi bilo, ali velim, ne vidim taj kapacitet na krilu, a pogotovo ne u špici.
    Ako je istina ovo za Smaila, ne vidi ni ekipa u klubu.
  • Droljo
    29.9k

Ma sve 5 stari. Ja mislim da je priča više bila za nedajbože pa bolje da orša odigra nego da damo ugovor i platimo odštetu za nekoga zbog par promila šansi da će nam trebati. Ak se desi izabrat od juniora, kadeta najspremnijeg i na devetku. To bi značilo da svejedno imamo brutalnu havariju jebiga. Onda nam i nije tak bitno...
  • rakurs
    3.1k
    Sve ok, ali ovo što Matteoni piše o milijun eura mi djeluje nerealno. Siguran sam da je cifra puno manja.
  • Orc123
    16.1k
    Ma nema sanse da ga platimo 1mil eura...max mozda pola milje ...
  • CastAway1986
    5.9k
    Mozda ruzno zvuci ali ako je ozbiljna ozljeda i treba cekati da dugo uđe u formu i tko zna kakav ce se vratiti mozda nije loše ni odustati od Brumada.Ionako je tek zadnju sezonu imao neke brojke..
    Prevljak je ok kao kratkoročna zamjena
  • Paggini
    91.2k
    Milju eura nema šansone za Prevljaka, bar se nadam
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Odlican transfer Prevljaka, jos prosle sezone sam spominja da ga trebamo dovest. Moze bit novi gavranovic (Naravno jedan je gavra i tesko ta razina, ali bar blizu)
  • Blueshadow86
    5.3k
    Novinari kampiraju na Zoni. Preko noći su ostavili ručnik ovdje ne bi li iduće jutro zauzeli poziciju i pokupili najsvježije vijesti pa da mogu piskarati kao sada za Prevljaka :smile: Klasika.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Ako je istina ovo za Smaila, ne vidi ni ekipa u klubu.badjibadara

Ako je istina onda se reagiralo jer je stigla vijest o ozljedi Brumada.
  • Droljo
    29.9k
    Nama ako bude trebao prevljak, topić i sl. za duži period mi smo nigdje. Moramo prihvatiti činjenicu da dva belje ne možemo imati (a i to nam ne garantira da budu zdravi oba) i da ostanemo na prevljaku (karikiram) smo opet nigdje...
  • rakurs
    3.1k
    Mislim da je ovaj članak Matteonija i poruka od Istre da ga ne budu sam tak pustili. Moguće da nas čeka trakavica i oko toga, ako je tak, onda bolje odmah odustat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.