• DiddyGuela
    6.2k
    Svakako zanimljiv transfer. Prema svemu sto se moze pronaci na internetima mali je ozbiljan talent! Zapravo jedva cekam da krene 2.HNL i Dinamo B.
  • rokikaciga
    15.7k
    Jos jedan ozbiljan talent odbija lige petica i dolazi u Dinamo. Zanima me koliko ce jos nasih talenata odbiti Dinamo zbog nekakvih portugalskih fenjerasa i davljenika.
  • Nogo
    12.1k

Pa ovo je pred 6-7 dana izašlo. Čak je mislim i germanijak pisao. Neda mi se kopati. Kod njih ne znaš tko pije, tko plaća.

B momčad za sada čine vratari Tai Žnuderl, Petar Lončarević i Luka Križić, braniči Noa Mikić, Marko Zebić, Nikola Radnić, Borna Orlić, Gabriel Proleta, Petar Šimun Žaja, Nikolas Šimić i Sven Lovrić, vezisti Sven Šunta, Josip Brundić, Tomas Baković, Krešimir Radoš, Kaloyan Bozhkov i Fuzy Taylor, krila Patrik Horvat, Cardoso Varela, Gabrijel Šivalec, Karlo Zulfić, Ayoub Abdallah Makhfaoui i Egor Molchan i napadači Lovre Kulušić, Mislav Ćutuk, Leonardo Perković i Roko Ban.
  • Shimano9
    43
    Tko god odbije možebitno igranje LP i rang Dinama za neku manju prčiju, taj nam ni ne treba jer traži, očito, manji pritisak i nije dorastao borbi za 11 u takvom okruženju. Samim tim nikad velikog igrača od njega dok god bježi od toga. Samo ambiciozni i hrabri nam trebaju. Btw Varela izgleda ide nazad "kući", sretan put
  • DerHerrKool
    1.4k

Ja mislim da je jako jednostavan razlog za to. Ovi stranci vide potencijal i razmišljaju dugoročno, a naši bi sve na izvolte.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Zvone doktor dosa ko predsjednik Dinama, a vise gradi Dinamo B, ko da je predsjednik dinama b
  • Denle
    454
    Zvone doktor dosa ko predsjednik Dinama, a vise gradi Dinamo B, ko da je predsjednik dinama bFatos Beqiraj

Kako mi znamo da ovo 'B' u Dinamo B ne stoji za Boban?

Dinamo Boban
  • Benedikt
    174
    Pa i treba graditi Dinamo B. Ne možemo očekivati potrošnju od ca 17 milijuna na dolazne transfere svake godine. Još uvijek smo klub koji proizvodi igrače i od toga živi.
  • BPAM
    318
    Kaj mislite koliko bi nas koštao Robbie Ure?
    Sad odmah prije nego ga uzmu klubovi Championshipa il donjeg Premiershipa.
  • rokikaciga
    15.7k
    Već sada puno previše. Ići će za oko 10m
  • Jurki
    26.7k
    kuca se gradi od temelja. Temelji Dinama su akademija i priprema igraca za prvi sastav.
    Nakon proslogodisnjeg remonta, jasno je da ce fokus biti na popunjavanju rostera za B ekipu.
    Isto tako ne mozemo dozvoliti da juniorska ekipa bude kanta za napucavanje iduce sezone ako apsolutno sve igrace prebacimo u B ekipu.
    Nismo u poziciji da kupujemo gotove igrace svake godine jer potrebna kvaliteta nogometasa nam je nedostupna.
  • Nogo
    12.1k

Vidio Como kako smo mi napravili posao sa Dominguezom pa oni isto rade :wink:
  • Ludovic IX
    12.1k
    šteta sto ga nismo mi uzeli.
  • deki87
    146
    jbg. Ne moramo sve pokemone skupiti :)
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Mi čekamo da se Tommy Marqués oslobodi pa da ga možemo dofurati :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.