• fakin
    5.5k
    U Dinamovoj svlačionici trenutno ima 2 prazna mjesta (Rodriguez i Radeljić dobili su svoja mjesta).
    Ako ode Varela bit će 3 prazna.
  • Pavinho
    505
    Top je što imamo 50% od budućeg transferaMathiasovi Chageri

"Ali, ne zaboravimo da je po dosadašnjem ugovoru Dinamu od njegova transfera pripadalo 57, a igraču 43 posto transfera. Ovim je Dinamo možda i izbjegao takvu raspodjelu? Osim ako ne bude drugačije definirano novim ugovorom."

E sad jel imamo bas 50% od ukupnog iznosa ili se taj postotak dijeli na nas i igraca?
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Pa ak će biti jeftini, mislim da nam Fruk itekako može pomoći, a ovi drugi nam mogu biti dio šire rotacije…. Ne znam bas da je Orec lošiji od itijednog našeg desnog beka osim Valincica, Dantas bi kod nas bio 3-4 zadnji vezni trenutno…. Ali kažem po diskontnoj cijeni….
  • ElDorado
    12.4k
    Ne poslujemo s Rijekom
  • Jurki
    26.7k
    Misković i

po diskontnoj cijenivlatkomarkovic

Dobar vic :rofl: :rofl:
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Pa gle, obično u ovo doba, Rijeka bi već bila bez najboljih igrača prošle sezone….. Ak im bude stiska, zašto ne…. Kazem to je uvjet….. Ne bi mi bili prvi pickovi….
  • El Madrigal
    885

Pa ako se razvije, dobro odigra u Europi i bude procijenjen kao dostojna zamjena za Mišića za godinu/godinu i pol, onda 1.6 milki nije puno. Ili ako se njegova cijena popne na realnih 3-4 milijuna, a Dinamo ga ne želi, onda ga uzmeš i proslijedis dalje za duplo.
  • El Madrigal
    885

Previše je tu zavrzlama i postotaka. Porto i ako ga uzme nazad ogradit ce se jebackom klauzulom i mali ce na kraju negdje otići nakon isteka ugovora za dž ili ce sve izvesti neke radnje da Dinamo I Bara ne dobiju ništa. Ne vjerujem, iskreno, da ce Dinamo ikad išta dobiti za Varelu.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    jedino Fruk. Ovo ostalo nije za Dinamo
  • ZGBhoy
    2k
    Piše na Njemačkom Transfermarkt.de

Dinamo Zagreb dovodi Jegora Molčana, za kojeg su bili zainteresirani moskovski klubovi.

Točnije, riječ je o drugoj momčadi hrvatskog kluba. Dinamo B ima cilj razvijati mlade nogometaše.

Bjelorus bi se trebao priključiti zagrebačkom klubu u kolovozu, kako sam doznao od svojih hrvatskih kolega, dok se prva momčad već priprema za početak prvenstva.

Za talentiranog ofenzivnog veznog igrača bili su zainteresirani i vodeći moskovski klubovi te španjolski Valencia i Levante.
  • rioda
    17.4k

Taj je već stigao, započeo pripreme s Dinamom B
  • rioda
    17.4k
    Hvala na Malmeu, ajde zbogom.Mathiasovi Chageri

Ušla bi u gol i bez njega
  • Common Sense
    1.5k
    Low risk, high reward. U nogometnom svijetu uspije valjda 10% takvih kao što je Varela. Nije to ništa novo za Baru, već je on imao sam slične probleme sa svojim pulenima, no rekao bih da je Varela ipak podigao ljestvicu bezobrazluka i bizarnosti na još viši nivo. Među ljudima u klubu već neko vrijeme kruže slike stana kojeg je mali demolirao. Imao sam priliku vidjeti te snimke, i moram priznati da mi netko da pajser, teško bih takvu štetu napravio. Možda bi to uspio sa Hilticom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.