• Omake
    18.9k
    Kakav je Yamamoto Ota na fmu?
  • Droljo
    29.8k
    Ja gledam samo potential ability
  • keppi
    589
    Jasno da je sada teško reći na osnovu nekoliko snimaka koliko je mali dobar, ali da ima brzinu i eksplozivnost to je sigurno.
    Ipak nije valjda u PSG, makar i u mladoj ekipi baš slučajno.
  • CastAway1986
    5.9k
    Poruka za Zvonu, Dabca i ostatak društva , obavezno provjeriti potential i current ability na FM-u prije potpisa svakog igrača ..Zona je čudo :lol:
  • din
    1.4k
    e vidiš tako kako ti imaš skaute u FM, tako gle čuda, postoje i u stvarnom životu koji su plaćeni za to..
  • OsamŠest
    7.8k
    Zajc će jako brzo pasti u drugi/treći plan.
  • rokikaciga
    15.7k
    U vecini slucajeva FM ima dobre ocjene i predikcije ali znaju se i zajebat..meni recimo najvazniji igrac decko koji prosle godine nije skupio 15 nastupa u 2.hnl . A kak se cini nebu ni ove godine puno bolji

Recimo Suphanat Mueanta je godinama jedan od boljih spica u Aziji na FM a ove godine je tek otisao iz Tajlanda i to u drugu japansku ligu za 2.5m eura.

@Omake oklen japancima toliko love?
  • vjeko1701
    26.5k
    ma nebitno, oću samo reć, kad sam upisa pertza, sergija ili danija u fm, vidiš da to ima smilsa i potencijala...ovaj je na fm sličniji gremlinima šta ih hajduk dovodi...naravno, ne mora ništa značiti...debeli biciklist

A gle, na FIFI mu je overall stat 65 kaj je za 18 godišnjaka čisto solidno i stavilo bi ga na prosjek HNL-a sa 18 godina s tim da mu je Agility, Speed i Acceleration jako dobar. Dani Rodriguez ima 63 overall.

Al bilo kojeg igrača, posebno 18 godišnjaka, ocjenjivati po statsima u igrama je potpuno promašeno.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Ka sam jedini ovdje koji bi volio vidjeti Fruka u plavom dresu ,ali samo u slučaju da Stoje ode i Max 5 milja i neki bonusi ako se ostvare . Jebi ga
  • Jurki
    26.7k
    s onakvom tragikomičnom i jadnom proslom sezonom, ugovorom u trajanju od godine dana.. bolje je da damo te pare jednoj nacionalnoj manjini za alkohol i kockanje nego Rijeci za Fruka.
    Nek si ga Misko proda za tolke pare van.. da vidimo kak je masni sposoban sportski djelatnik.
    Ak dobije za njega 3-4 od koga god... nek se šuta nogom u dupe od srece. Ne vidim ikakvog razloga zakaj bi trebali ici u taj posao.
  • joesimunic
    218
    pa dobro sad ne znam baš po čemu je njegova prošla sezona bila jadna i tragikomična
  • El Madrigal
    885

U Parizu ima 7-8 milijuna stanovnika, plus PSG može dovesti klince od 13 do 16 godina iz cijelog svijeta. Pa ako je Nsoki među 15 igraca koji igraju za juniore PSGa, od toliko ogromnog bazena, onda sigurno vrijedi. Sama činjenica da momci iz Barce, Bayerna i PSGa dolaze u Dinamo, je velika stvar pa nije junior Herenvena ili Cluja.
  • Jurki
    26.7k
    igrac koji ima 25 godina, za kojega Miskovic trazi najmanje 8-9 mil eura mora bez jebemti biti uvjerljivo najbolji igrac lige.
    U kontekstu nas je ludost dati 10 posto budgeta za igraca koji ti ne rjesava kriticne pozicije a to su golman i zamjena za Mišića.

Isto tak zakaj bi mi opet Miskovicu spasavali investiciju s kojom se on prekombiniral i ocito financijski zajebo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.