• jedan u nizu
    18.5k
    Ma kad vas čitam već vidim da ću si sutra ujutro skuhati veliku šalicu kave i probat napravit prijavu...mali M

Jedna od stvari koje me boli, kada mlade generacije nas smatraju boomerima zbog cinjenice da sve velike kupnje/rezervacije obavljamo preko laptopa/PCa, rade nego preko mobitela.

Onak ne, rade cu sjesti za komp, otvoriti 73 taba, 17 puta provjeriti stranicu, pripremiti sve za ''kupnju'', potvrditi 12 puta broj kartice, artikl i rezervaciju, i onda samo preko mobitela to potvrditi.

Najbolje da na mobitelu imam 692 taba otvorena i shufflam medu njima dok rezerviram avion, smjestaj i rent a car.

Ili dinamovu godisnju ....
  • mali M
    10.2k
    e baš to... Ak išta mrzim to je koristiti mobitel kao komp.
    Na mobitelu samo potvrđujem kupnje u appu, ostalo mi je lakše na laptopu/kompu...
  • DerHerrKool
    1.3k
    na biranju postave gore imaš kopiraj postavuBlueNinja

Ja ovo nemam ni na kompu ni na mobu. Samo "Gotovo" i "Očisti sve"
  • BlueNinja
    455
    vidim da imaš postavu za FC Thun — Dinamo Zagreb, tak da bi na drugim tekmama trebao moći tu izabrati
  • DerHerrKool
    1.3k

Delete browsing history radi čuda :grin:
    Sve ok je sad
  • Paggini
    90.8k
    D14MeYE.jpeg

Molim da se ovakve BESRAMNE prakse ukinu, ako se stavi 0:0 ili da Dinamo zabija 0 golova, pa nema onda strijelca!

Također bih možda za obrambene dodao još jedan bod ako ih se pikira za strijelca jer Zajc, Vidovic, Stojković relativno često zabijaju npr, ali Dominguez, McKenna, Goda, Valincic i ne bas, pa da se nagradi pikiranje
  • jp23
    4.3k
    Bit ću iskren, poprilično sam siguran da sam stavio Kačavendu za strijelca i rekao da ću kasnije postavit predviđanje, pa sam potpuno zaboravio :rofl:

Edit: ali dobro zapažanje, ako ne diraš rezultat, automatski ti uzme 0-0 kao predikciju.
  • BlueNinja
    455
    Molim da se ovakve BESRAMNE prakse ukinu, ako se stavi 0:0 ili da Dinamo zabija 0 golova, pa nema onda strijelca!Paggini

Ukinute su ove besramne prakse
  • jp23
    4.3k
    Jel defaultni prediction prazan sada ili i dalje 0-0?
  • BlueNinja
    455
    ako ikaj takneš po utakmici, tipa postavu ili igrača utakmice, a rezultat ne takneš onda se postavlja na 0:0

Znači ako bilo kaj odabereš smatra se da si prognozirao tekmu

EDIT: Mogu tipa dodati u notifikacije poseban slučaj, ako imaš prognoziran rezultat 0:0 da ti javi isto tipa 3h prije tekme jesi siguran da hoceš 0:0 :smile:
  • BlueNinja
    455

Kako se registrirati u Zona Predictor — vodič korak po korak

Registracija traje par minuta. Trebate samo svoj Google ili Microsoft račun (e-mail) i svoj profil na Zona Dinamo forumu.

1. korak: Otvorite aplikaciju

Otvorite internet preglednik (Chrome, Edge, Safari...) i upišite adresu: https://predictor.zona-karata.live

Otvorit će se stranica za prijavu.

2. korak: Prijavite se

Na stranici vidite dva gumba:

- Nastavi s Google računom — kliknite ovaj ako imate Gmail adresu (npr. )
    - Nastavi s Microsoft računom — kliknite ovaj ako imate Outlook, Hotmail ili Live adresu

Ne treba vam nova lozinka — prijavljujete se postojećim računom. Ako vas preglednik pita da odaberete račun, odaberite svoj i potvrdite.

3. korak: Pronađite svoj forumski profil

Nakon prijave otvara se stranica Verifikacija. Tu dokazujete da ste član Zona Dinamo foruma.

1. U polje Korisničko ime na forumu počnite upisivati svoj nadimak s foruma (dovoljna su prva 2-3 slova).
    2. Ispod polja pojavit će se popis korisnika. Pronađite sebe i kliknite na svoje ime.

4. korak: Kopirajte kod

Aplikacija će vam prikazati vaš osobni kod od 6 znamenki (piše Vaš kod).

Kliknite gumb Kopiraj kod — kod je sada zapamćen i spreman za lijepljenje. Kad piše Kopirano, uspjeli ste.

5. korak: Zalijepite kod na svoj forumski profil

Sada u novoj kartici (ili novom prozoru) otvorite forum http://www.zonadinamo.com i prijavite se kao i inače.

1. Otvorite svoj profil na forumu.
    2. Odaberite uređivanje profila i pritisnite Edit Bio
    3. Kliknite u polje About i zalijepite kod: desni klik miša pa Zalijepi (ili tipke Ctrl+V; na mobitelu držite prst u polju pa odaberite Zalijepi).
    4. Obavezno spremite promjene na profilu.

6. korak: Potvrdite

Vratite se u aplikaciju Zona Predictor i kliknite gumb Potvrdi.

Aplikacija će provjeriti vaš forumski profil i, ako je kod tamo, verifikacija je gotova — otvara se popis utakmica i možete početi tipirati.

Kod nakon toga slobodno možete obrisati s profila.

Ako nešto ne radi

Piše "Kod nije pronađen na vašem profilu..."
    Kod ili nije zalijepljen u sekciju O meni, ili promjene na forumu nisu spremljene. Vratite se na forum, provjerite piše li kod u O meni, spremite profil, pa u aplikaciji ponovno kliknite Potvrdi.

Piše "Trenutno ne možemo dohvatiti vaš forum profil..."
    Forum je trenutno nedostupan. Pričekajte minutu-dvije i kliknite Potvrdi ponovno.

Piše "Ovaj forum profil je već povezan s drugim računom."
    Netko je (možda vi sami, ranije, s drugom e-mail adresom) već povezao taj forumski profil. Ako ste se prije prijavili npr. Google računom, a sada pokušavate Microsoftovim, prijavite se onim prvim. Ako ne ide, javite se administratoru ovdje na forumu.

Nema rezultata kad tražim svoje ime
    Provjerite jeste li točno upisali nadimak kakav koristite na forumu (dovoljno je i samo početak imena).

Prijavili ste se krivim računom?
    Na dnu stranice Verifikacija piše kojim ste e-mailom prijavljeni. Kliknite Nije tvoj račun? Odjavi se i prijavite se ispravnim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet