• jedan u nizu
    18.5k
    Ma kad vas čitam već vidim da ću si sutra ujutro skuhati veliku šalicu kave i probat napravit prijavu...mali M

Jedna od stvari koje me boli, kada mlade generacije nas smatraju boomerima zbog cinjenice da sve velike kupnje/rezervacije obavljamo preko laptopa/PCa, rade nego preko mobitela.

Onak ne, rade cu sjesti za komp, otvoriti 73 taba, 17 puta provjeriti stranicu, pripremiti sve za ''kupnju'', potvrditi 12 puta broj kartice, artikl i rezervaciju, i onda samo preko mobitela to potvrditi.

Najbolje da na mobitelu imam 692 taba otvorena i shufflam medu njima dok rezerviram avion, smjestaj i rent a car.

Ili dinamovu godisnju ....
  • mali M
    10.2k
    e baš to... Ak išta mrzim to je koristiti mobitel kao komp.
    Na mobitelu samo potvrđujem kupnje u appu, ostalo mi je lakše na laptopu/kompu...
  • DerHerrKool
    1.3k
    na biranju postave gore imaš kopiraj postavuBlueNinja

Ja ovo nemam ni na kompu ni na mobu. Samo "Gotovo" i "Očisti sve"
  • BlueNinja
    448
    vidim da imaš postavu za FC Thun — Dinamo Zagreb, tak da bi na drugim tekmama trebao moći tu izabrati
  • DerHerrKool
    1.3k

Delete browsing history radi čuda :grin:
    Sve ok je sad
  • Paggini
    90.8k
    D14MeYE.jpeg

Molim da se ovakve BESRAMNE prakse ukinu, ako se stavi 0:0 ili da Dinamo zabija 0 golova, pa nema onda strijelca!

Također bih možda za obrambene dodao još jedan bod ako ih se pikira za strijelca jer Zajc, Vidovic, Stojković relativno često zabijaju npr, ali Dominguez, McKenna, Goda, Valincic i ne bas, pa da se nagradi pikiranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet