• plavizg
    50

Ne na taj nacin
  • rioda
    17.4k
    Mislite na ovo ili nešto drugo?

Nastup mladih igrača
    Članak 15.
    (1) Sukladno odluci Izvršnog odbora HNS-a, a na prijedlog Stručne komisije i Komisije za profesionalni nogomet, klubovima se raspodjeljuje iznos od 1.000.000,00 EUR s osnove nastupa mladih igrača u prvenstvenim utakmicama predmetnog natjecanja.
    (2) Mladim igračem u smislu ovog članka smatra se igrač rođen 1. siječnja 2004. godine i mlađi, koji je hrvatski državljanin i ima pravo nastupa za nacionalne reprezentacije Hrvatske.
    (3) Sredstva iz stavka 1. ovog članka raspodjeljuju se klubovima razmjerno ukupnom broju priznatih minuta koje su mladi igrači ostvarili nastupom u prvenstvenim utakmicama predmetnog natjecanja.
    (4) Nastup i broj odigranih minuta mladog igrača utvrđuju se na temelju službenog zapisnika utakmice i podataka evidentiranih u Comet HNS sustavu.
    (5) Način obračuna, kriterije za priznavanje odigranih minuta, rokove, postupak raspodjele sredstava te druga pitanja od značaja za provedbu ovog članka utvrđuje nadležno tijelo HNS-a posebnom odlukom.
    (6) U slučaju spora ili nejasnoće u vezi s nastupom mladog igrača, evidentiranjem nastupa ili priznavanjem odigranih minuta, odluku donosi nadležno tijelo natjecanja, pri čemu su mjerodavni službeni zapisnik utakmice i podaci evidentirani u Comet HNS sustavu.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Sto se pravila tice, ono se odnosi samo na hrvatske igrace rodjene 1.1. 2004. godine ili kasnije i nema nikakvih pravila da mora igrati mladi igrac nego ce se na kraju sezone dijeliti nagrada od milijun eura medju klubovima koji su dali najvise prilike mladim igracima.
    Mi tu imamo Zebica, Topica i Mikica te eventualno Kulusica kao one koji ce najvjerojatnije igrati u hnl-u.
  • SanctaSanctorum
    409
    Germanijak piše da je Bakrarov transfer završen i da odlazi nakon dvomeča sa Thunom te da je Nsoki već u Zagrebu.
  • plavizg
    50
    Po germanijaku Bakrar odlazi nakon Thuna, Nsoki stigao u Zagreb
  • Cosimo
    59
    Aha, mea culpa. Bilo je govora o obveznoj minutaži jednog takvog igrača tokom cijelih 90 minuta.
    Mislio sam da su ostali na tome, pa me i čudilo kako nema više otpora takvom pravilu. Drago mi je da su ga zaobišli.
  • rakurs
    3.1k
    Meni je stvarno žao što Bakrar odlazi. Kada je dolazio bio sam među onom većinom kojoj nije bio jasan taj potez, ali s vremenom je stvarno postao bitan igrač.

Ali mi je i jasno, prvi napadač neće biti, na krilima se gledaju drugačiji profili, a i očito je ovo bila njegova želja.

Sad ne znam koji je plan, povući Brumada odmah ili se ide na neko drugo rješenje, ali mora se što prije to riješiti.
  • penetrisac
    378
    Nsoki je u Maksimiru, uskoro liječnički i potpis.
  • mrgud
    808
    U slučaju da se nedaj bože Beljo ozljedi mi nemamo drugog napadača
  • Common Sense
    1.4k
    A nema više ni Perića da ga gurnemo u špicu u kriznim situacijama kad se lovi rezultat...
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Dobro ljudi, valjda postoji razlog zasto ide iza ovog dvomeča. Pa nećemo ostati na jednom napadaču. Ako hoće ići neka ide
  • Common Sense
    1.4k
    Oko Brumada nema novosti, Mitjilland za sada ne posustaje u odštetnom zahtjevu, traže nešto manje od milijun eura. Možda se njihovi zahjtjevi promijene na kraju prijelaznog roka kada i oni popune roster.
  • Kujtim Shalla
    10k
    midtjylland ga neće pustiti nema teorije bez milje a ja to je u slučaju da dovedu zamjeni. Osim njega kao što sam već rekao odbili su danas 25 mil za Franculina. Pa sad vi recite jel im treba lova . Ja se nadam da imamo drugu opciju kad su već odlučili prodati Bakrara. Iskreno ako smo dogovorili Brumada na zimu ,bezveze je davati milju . Meni je žao što mi nismo dopeljali Puljića za male pare
  • penetrisac
    378
    Očito se ima druga opcija , uskoro ćemo znati.
  • Common Sense
    1.4k
    Da još napopunim, prema informacijama koje sam dobio Danci za Brumada traže 900k odmah + bonusi (navodno 300k za naš potencijalni ulazak u LP + još 200k za osvajanje HNL, što je gotovo pa sigurno).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.