• mali M
    10.2k
    na sportnetu piše da je sergi prodanfakin

Uffff, ne... Na Sportnetu imaju najtočnije i insajdere... Šit....
  • Zagi
    18.2k
    Još je lik u jednoj , jedinoj liniji teksta dva puta ponovio navodno.
    No kada macaš mamac, to izostaviš.

Fakin je baš perfidni trovač.
  • El Madrigal
    880

Malo ako pogledate narativ, mladi dečki ih Bayerna, Barcelone, PSGa dolaze u Dinamo. To nije ma stvar. Naravno da nisu odmah igrači za LP, ali da jesu nama bi bili nedostupni pored 80-90 ķubova iz liga 5-ice, plus portugalska, nizozemska, belgijska liga. S druge strane, prošavši te svjetske škole nogometa, sigurno nisu za baciti. Veliki potencijal, da nam se na 5 takvih 2 isplate, mi smo na konju, čak i jedan. Vi biste neke isksnjare koji nisu balavci i koji su pojačanja za LP, a pitate li se može li Dinamo dovesti 2 krila, jednu osmicu i rezervnog napadača koji su u takvim kategorijama da su odmah za LP? Ne može. Jer za takva 4 igraca kakve vi želite treba 30 milijuna eura. Prema tome zar nije bolje ubosti 3-4 decka od 19/20 godina iz klubova kao što su Bayern, Barca, PSG i od njih napraviti jednog do 2 Domingueza ili jednog Danija Olma i svi sretni!? Malo realnosti i nogometnog znanja fali ekipi ovdje koja ima zelje i pozdrave.
  • El Madrigal
    880

Nadam se da se sprdaš.
  • crophantom
    5.6k
    doslovce smo rekli istu stvar, da su potencijal i da ce ih se određeni broj isplatiti, a neki neće, al nek si ti frende zaključio da fali realnosti i nogometnog znanja, zgleda da smo oba u istom problemu.
  • Orc123
    16.1k
    Kaj moguce da je propao onaj iz PSG?
  • Fan
    2.4k
    otkud sad to?
  • Orc123
    16.1k
    ma nacuo evo sad malo prije...nemora biti istina....ako netko zna vise?
  • Jurki
    26.7k
    a jebiga moram kaj bum drugo.

Mislim, šalu na stranu, mi i moramo dovoditi poludokazane talente Bayerna, Psga, Barce.. da od takvih napravimo igrace.
    Na kraju krajeva.. oni su vec napravili selekciju time da su ti igraci u B ekipi, povremena rotacija.
    Isto kak bumo i mi za nekakvi Belupo, Istru itd.
    Neki budu top, neki flop.. sve je to biznis, ali konacno se radi posel kak spada.
  • penetrisac
    377
    Mali Nsoki podsjeća na Desire Doue , vraški je brz i agilan , odličan dribler baš poput Dani Rodriguez.Izuzetan potencijal.
  • hardek
    10.9k
    Nsoki jednostavno neće preko jezika, morat ćemo ga zvati Smoki
  • Omake
    18.8k
    Po ovim egipatskim insiderima, zadnje što se oko Bakrara sređuje je broj rata u kojima će transfer biti isplaćen. Ovi iz Egipta očito neki amateri za razliku od talijana pa ponudili odmah u četiri rate.
  • Cosimo
    59
    Perez Vinlof, Zebić, Dani, Nsoki.
    Četvorka za pravilo u-21, pored onih koji će se spustit kategoriju poput Šunte.
    Nije to loše odrađeno, ali je samo pravilo KA TA STRO FA.
  • hardek
    10.9k
    Četvorka za pravilo u-21, pored onih koji će se spustit kategoriju poput Šunte.Cosimo

Ma ček šta je to na kraju potvrđeno za ovu sezonu?
  • Cosimo
    59
    Nisam vidio demantij, tako da bi trebalo biti usvojeno.

Najlakše po Dinamo, najteže za one slabe. Pitanje je koga će izvući Rudeš od svojih omladinaca, onda kada mu bude stani-pani, a jedini ili jedina dva projektirana klinca za igru mu budu ozlijeđeni/kartonirani. Tu će se potencijalno viditi katastrofa pravila. Ili ako dođe pred kraj prvenstva vrijeme odluka pa zbog decimiranosti mladima neki klub mora nasilno gurati juniora u bitku za naslov/ostanak. Žalosti me kratkovidan, namagarčen pogled ljudi koji su donijeli takvu odluku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.