• BlueNinja
    448
    budemo resetirali brojanje kad krene HNL, ovo je super testiranje kak to radi za sad. Možemo i odvojiti ljestvicu s postavama i bez da vidimo kak to ide
  • Olmic
    5.7k
    kak udem u hnl ligu?
  • BlueNinja
    448
    samo login ovdje https://predictor.zona-karata.live , Klada za svjetsko i lige tamo su druga priča
  • rokikaciga
    15.7k
    Znam da sam malo naporan ali hoce li se automatski zakljucavati za postave cca 2h prije jer Sofa objavi postave u pravilu 90min prije pocetka?
    I hoce li biti kakve obavijesti i postovi ovdje na forumu za nas zabiravne :grin:
  • Paggini
    90.8k
    ali bih maknuo prvih 11, mislim da je nepotrebno, netko je dao prijedlog igrača utakmice, a to se možemo voditi sofascoreom recimo?
  • BlueNinja
    448
    Budem složio da se zaključa 2h prije, sada kad je i sve prebčeno da ide sa Sofe.

Mogu složiti i obavijesti na aplikaciji da javlja ak nisi postao nikaj tipa 3h prije tekme
  • BlueNinja
    448
    dodam i igrača utakmice pa vidimo kak bude to išlo
  • Kaiser
    354
    po iskustvu od zadnje dvije sezone minimalno 40% ljudi čeka službene postave da odigraju strijelca. Sad će biti zaključano 2h prije. Ili će biti odvojene ljestvice, prognoza od prvih 11, pa i zaključavanja odvojena?

resetiranje napraviti nakon današnje prijateljske. Iduća je Thun, prva službena, pa u brojanje ulaze sve službene.?
  • BlueNinja
    448
    sad budu morali igrati prije postava :smile:
  • BlueNinja
    448
    resetiranje napraviti nakon današnje prijateljske. Iduća je Thun, prva službena, pa u brojanje ulaze sve službene.?Kaiser
    može
  • Eduardo
    29.9k
    po iskustvu od zadnje dvije sezone minimalno 40% ljudi čeka službene postave da odigraju strijelca.Kaiser

sad budu morali igrati prije postavaBlueNinja

Slažem se s promjenom jer inače predictor gubi ono što bi mu trebala biti glavna stvar, a to je više aspekata kad je u pitanju predviđanje... ako čekaš službene postave i tek onda igraš strijelca naravno da ćeš imati bolju prolaznost jer znaš tko je sigurno u postavi dok ovako uvijek postoji mogućnost iznenađenja. Sviđaju mi se promjene u smjeru u kojem ide @BlueNinja i po meni je ovo korak naprijed jer vraća igri malo rizika jer smatram da poanta predictora nije samo pogoditi strijelca nakon što već znaš da je igrač u prvih XI.

Kombinacija prvih XI, rezultat, strijelci i igrač utakmice je svršen koncept predictora ovog tipa.
  • Paggini
    90.8k
    Ove sezone ću vam se svima krvi napiti jer nitko na ovom forumu ne zna bolje predvidjeti prvih 11 od mene
  • Droljo
    29.7k
    Ove sezone i ja krećem jako! Samo ćete mi morat pojasnit kak da acc napravim i to. Ako će javljati da nisam odigrao topčina. To me i sjebalo prošlu sezonu. Zaboravim
  • dragošlapa
    297
    Možeš s gmailom ući i onda povežeš profil sa zonom i kopiraš kod u "about me" dio profila i to je to brijem, zapravo je dost straight-forward
  • Paggini
    90.8k
    Prodajem uslugu stvaranja accounta na Predictoru, 5 eura po accountu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention