• BlueNinja
    357
    Zadnjih par dana sam dodao dosta novih stvari na Predictor pa bi me zanimalo kaj mislite.

Dodao sam i fejk prošlu sezonu da malo dobijete dojam kak to izgleda kad ima predikcija i rezultata tekmi.

Sve kaj se tiče bodovanja imate objašnjeno u tabu Pravila.

Pa bi vas molio za konstruktivne komentare da vidimo kak dalje
  • DerHerrKool
    1.1k

Morat ćeš zbog početnog sastava zaključavat ranije, a ne na početku utakmice, al to je tehnikalija. Samo neznam koliko taj tip ima smisla kad se sastavi mogu nać bez problema.
    Koliko sam mogao na mobu mi se čini ok, al budem još jednom detaljno na kompu, pa dodam ako kaj bude.
  • BlueNinja
    357
    to mi je vec palo na pamet sam nisam još na čisto kolko prije, da ljudima ostane max vremena da popune, a opet da ne mogu varati kad vec izađe
  • podravskimodrikibicPMK
    197
    Za pocetak sve ovo pisem za mobilnu verziju

Ako je moguce da me nakon odlaska pod kategoriju Odigrane i ulaska u statistiku jedne konkretno ne vrati nazad na pocetnu stranicu

Ne znam kaj da mislim za prognoziranje prvih 11, meni prije nepotrebno nego potrebno, ostali nek kazu svoje

Za sekciju Tvoj tip- mislim da bi bilo dobro kad bi imali kvacicu za pogodjenog strijelca i kvacicu za pogodjenu rezu i x naravno za suprutno od toga, trenutno je samo napisano kaj si prognozirao
    Ako je moguce (ponavljam ako je moguce) odma uz to kolko je to bodova donijelo, kak i za pogadjanje postave imamo kolko smo bodova dobili

Ovo ispod sekcije Moja prognoza nije isto za svaku utakmicu, to si valjda namjerno tak, od 2 opcije meni je apsolutno bolja ova ,,dulja"

Sve u svemu svaka cast i sve pohvale, odlicni su mi postotci kak je ko prognozirao, u osnovi sve je odlicno ovo gore su vise dizajnerske promjene po mojem ukusu

Ps. definitivno pohvale i za posao na SP prediktoru
  • BlueNinja
    357
    Ako je moguce da me nakon odlaska pod kategoriju Odigrane i ulaska u statistiku jedne konkretno ne vrati nazad na pocetnu stranicupodravskimodrikibicPMK
    to definitivno treba popraviti
  • BlueNinja
    357
    Ne znam kaj da mislim za prognoziranje prvih 11, meni prije nepotrebno nego potrebno, ostali nek kazu svojepodravskimodrikibicPMK

Meni se ovo dopalo na RI predictoru jer malo ublažava element srece kod pogađanja rezultata, a opet zahtjeva kontinuirano pracenje i igranje predictora da se ostane u toku s drugima

Za sekciju Tvoj tip- mislim da bi bilo dobro kad bi imali kvacicu za pogodjenog strijelca i kvacicu za pogodjenu rezu i x naravno za suprutno od toga, trenutno je samo napisano kaj si prediktao
    Ako je moguce (ponavljam ako je moguce) odma uz to kolko je to bodova donijelo, kak i za pogadjanje postave imamo kolko smo bodova dobili
    podravskimodrikibicPMK

budem pogleda kak da to iskombiniram, a da kartica ne postane monstrum od podataka

Ovo ispod sekcije Moja prognoza nije isto za svaku utakmicu, to si valjda namjerno tak, od 2 opcije meni je apsolutno bolja ova ,,dulja"podravskimodrikibicPMK

jedna je za editiranje trenutog tipa, a druga je samo pregled povjesti koji ima sve pa su zato 2 prikaza ak si to mislio

I pohvale za ovak konstruktivan komentar, to se traži :strong:
  • DerHerrKool
    1.1k

A čuj, s obzirom koliko informacija o tome imaš svugdje, pitanje je koliko je to onda znanje i praćenje, a koliko sposobnost pretrage nekoliko portala, a nosi tri puta više bodova od pogođenog rezultata.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Umjesto sastava, možda bi bolja opcija bila predikcija igrača utakmice. Tako bi imali kompletan 'paket' za pogađanje: rezultat, strijelac/ci (opcionalno i asistenti) te igrač utakmice (možda prema Sofi kao glavnom izvoru podataka?).

Pogađanje sastava mi se čini da bi moglo postati monotono s vremenom ako Kova ne bi često rotirao.
  • Kaiser
    342
    Možda kod bodovanja strijelaca:
    - gol iz penala - 1 bod, bez obzira dao ga obrambeni, vezni ili napadač
    - bodovati svaki postignuti gol. (Beljo hattrick = 3 boda ili Zajc postigne 2 gola na tekmi, onaj ko ga je odigrao dobiva 4 boda)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet