BlueNinja
DerHerrKool
BlueNinja
podravskimodrikibicPMK
BlueNinja
to definitivno treba popravitiAko je moguce da me nakon odlaska pod kategoriju Odigrane i ulaska u statistiku jedne konkretno ne vrati nazad na pocetnu stranicu — podravskimodrikibicPMK
BlueNinja
Ne znam kaj da mislim za prognoziranje prvih 11, meni prije nepotrebno nego potrebno, ostali nek kazu svoje — podravskimodrikibicPMK
Za sekciju Tvoj tip- mislim da bi bilo dobro kad bi imali kvacicu za pogodjenog strijelca i kvacicu za pogodjenu rezu i x naravno za suprutno od toga, trenutno je samo napisano kaj si prediktao
Ako je moguce (ponavljam ako je moguce) odma uz to kolko je to bodova donijelo, kak i za pogadjanje postave imamo kolko smo bodova dobili — podravskimodrikibicPMK
Ovo ispod sekcije Moja prognoza nije isto za svaku utakmicu, to si valjda namjerno tak, od 2 opcije meni je apsolutno bolja ova ,,dulja" — podravskimodrikibicPMK
DerHerrKool
Rex Ramae
javolimtebejako
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.