• Droljo
    29.7k

Ma odmah u vatru. Nije on naš junior koji do 25 godina nije spreman za seniore.
  • CastAway1986
    5.9k
    slazem se da ga treba odmah gurati samo sam se nadao nekom iskusnijem igracu kao zamjeni za Hoxhu (koji doduše još nije otišao)
    Samo da nebi ispalo kao s Varelom
  • Netkos
    171
    Pa imaš Oršića umjesto Hoxhe, on je valjda dovoljno iskusan
  • OsamŠest
    7.8k
    I Nsoki i Rodriguez su pojačanja.
  • Droljo
    29.7k
    Samo da nebi ispalo kao s VarelomCastAway1986

Ovaj mi se čini fizički jači a to je jako bitno kod prelaza u seniore. Jedino na svakoj slici kao da je vidio zmiju :rofl:
  • ElDorado
    12.4k
    Noah Nsoki - Beast in the Making

Dve rakete na krilima
  • Zg123
    3.8k
    I Nsoki i Rodriguez su pojačanja.OsamŠest

Na temelju cega tocno to tvrdis?
  • Omake
    18.9k
    po ovom zvuči jako slično Hoxhi, samo što voli i zna utrčat u prostor.
  • crophantom
    5.6k
    Na temelju cega tocno to tvrdis?Zg123

To i mene zanima, posto obojica nemaju valjda par minuta ozbiljnog seniorskog nogometa iza sebe.

Svi se nadamo da ce ispasti top, vjerujemo upravi, ali tvrditi za 2 golobrada klinca koji su igrali po nižim ligama da su pojačanja, bez da ih je iko vjerojatno gledao 1 cijelu utakmicu od nas na forumu, mi je smiješno.
  • Fan
    2.4k
    I Nsoki i Rodriguez su pojačanjaOsamŠest

Ne može se nikako tvrdit da su pojačanja, samo top potencijali.
    Pojačanje je netko tko u seniorskom nogometu ima pristojan broj dobrih/odličnih utakmica, taman da se radi i o slabijim ligama od lige petice.
    Nadam se ipak da nam odmah neće ni trebat (da će Orša i Lisica biti u brutalnoj formi) i da će uhvatit dobar ritam kad ih se dozira, a za dalje ćemo vidjet.
  • Laugreano
    5.7k
    Ocito se skautirala mlada liga prvaka. Prije par mjeseci su Molchan i Nsoki igrsli jedan protiv drugog. Jedan je potpisao za nas, jedan bi mogao uskoro.
  • DrRatoljub
    1.1k
    Lijevo su onda Orša i Nsoki, uz mogućnost da to i Vidovic zaigra, jer u HNLu to svakako moze. Desno su Lisica, Rodriguez i Topić. Ako računamo da Bakrar i Arber idu, fali nam napadač, na jesen ćemo igrati previse tekmi da bi jedina rezerva Belji bio Topić. Još ta šestica..
  • Droljo
    29.7k
    Još nitko nije otišao....
  • Orc123
    16.1k
    Lijevo keilo je rijeseno s ovime i siguean sa. Da ce doci jos jesno iskusno krilo ako Bakrar ode....krilo koje moze igrati i desno i lijevo...
    Ovo je put kojim se mora ici....
    To se vidjelo i prosle godine kada smo doveli Sergija i Vinlofa.....mladi talentirani klinci i iskusni provjereni stranci ala McKenna, Zajc....+ najbolje iz vlastite skole i HNL....
  • joesimunic
    210
    Je može neko stavit graf Nsokija, ako nije već negdje stavljen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.