• rokikaciga
    17.2k
    Prodat Sergija za 15m i 10% profita i trazit 5% profita od Vuskovica
  • Shimano9
    57
    Tko je sljedeći Španjolac, Barcin poželjno, koji dolazi? Dinamo će postati još veći hit za dolazak talenata, bit će lovice... budućnost je sjajna, posebno sad s B ekipom i kad škola skroz s kampom zaživi
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Sad i Tottenham u trci za Domingueza,pa imali neko normalan a ne Židov da se otima za naše igrače. Ko da magnet imamo neki u pm
  • Ludovic IX
    12.5k
    jebiga, prodaju fals igraca za 58 milja a mogu boljeg dovest za 15-20. Ne puno starijeg
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    oni su najveće profite ostvarivali ciganjčenjem prilikom dovođenja igrača ,a onda kad istog prodaju nema cjenkanja i ne odustaju od cijene koju su si zacrtali. A opet to je stav koji mi se sviđa. Ako želiš plati ,uzmi ili ostavi. Nema popusta
  • Fan
    2.6k
    Po kome je Tottenham zainteresiran za Domingueza? Po profilu kojeg prati par stotina ljudi? Dajte prestanite više kačit pizdarije u Transfer vijesti.
  • NitkoBitan
    38.4k
    U toj rubrici vjerujem samo Nogu i Ivdzi, iako je Nogo kiksao danas sa Nacionalom...
  • Zagi
    18.8k
    Iskoristiti engleze da Domiju dignemo cijenu na 40ak m , te potom zahvaliti na ponudi.
  • Ivdzo11
    10.8k
    Možemo dodati da će u nadolazećim danima u Hrvatskoj biti još jedna blic akcija za zatvaranje posla: Lazio želi ugoditi Dinamu (tražiti oko 15 milijuna eura uključujući bonuse, s postotkom u korist Barcelone) i preuzeti ime koje je oduvijek bilo na vrhu liste.

Alfredo Pedulla
  • VolimDinamoOo
    579
    tak su mogli odmah, a ne cigančit se
  • CastAway1986
    6.3k
    ako nam žele ugoditi nek daju 20M i ostave ga do kraja kvalifikacija :lol:
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Dobro jutro , nakon članka u 24 sata ili kako ga se već može nazvati ostajemo bez Bakrara a nadam se nakon Thuna . Jako bitan igrač i sa ovim što imamo situacija je alarmantna po meni. Jer zamjenu moramo naći, imamo vremena do sljedeće runde ukoliko prođemo ( nadam se da hoćemo ) a to je onda 30.7 i rok.za prijavu. Ovo za Brumada i otkup prije vremena čisto sumnjam. Čak mislim da nema šanse za to. Oni su u pregovorima za prodaju njihovog najvećeg eksponata ,napadača Franculina , a prodali su Simsira za 15 mil. Imaju bogatog vlasnika , o va im nije problem i preozbiljna su klub da bi ostali bez napadačkih opcija pred početak prvenstva i kvalifikacija. Brumado je njima puno važniji sad nego parstp tisuća eura. Osim ako on ne forsira transfer ,odbija trenirati što nije slučaj jer je odigrao sve utakmice dosad. Mislim da gledamo u nekom drugom pravcu ,neku posudbu najvjerojatnije. Mislim da uskoro možemo očekivati i pojačanja. Nadam se dogovoru za Livija do kraja tjedna ili početkom sljedećeg. Bilo bi predivno da me u Puli dočeka vijest da je Livi potpisao. Napio bi se ko svinja
  • Laugreano
    6k
    Igraju kvalifikacije protiv Besiktasa i on ce im sigurno bit prva opcija u napadu.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Samo da se nadovezem na odlazak Bakrara. Previse podcijenjujete Lisicu, bolji defanzivno, bolji u suradnji sa Beljom, jedina prednost Bakrara je ta zavrsnica.
  • scooniepenn
    7.3k
    Lisica sve da je i kombinacija Olisea i Dembelea nije spreman, kao ni Rodriguez. To drugim rijecima znaci da nam je bez Bakrara jedina opcija na desnom krilu Topic, a u napadu samo Beljo. Ne bih rekao da je to dosta za (nadamo se i vjerujemo da cemo proci Thun) 3. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka. To je jedina poanta trenutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.