• bbb medimurje
    5.2k
    takoder
    Meni je Berger top
  • markoli
    2.2k
    Nisam mu znao ime, ali sad znam. Berger je top.

“Poštovani gledatelji, 60. minuta. Dinamo 4, Fenerbahce 1. Pogodak je postigao igrač s brojem 7: Dani … Olmo, Dani … Olmo, Dani … Olmo”
  • Jurki
    26.7k
    Gospon Berger, hvala za 22 godine koje ste dali Dinamu. :clap:

Mala zamjerka kaj se kad zabijemo gol, vise ne pusta Nebo se plavi.
    Ta pjesma se orila Maksimirom otkad sam ko klinac pocel slusati radijske prijenose.
  • NKDZ86
    8.7k
    Mala zamjerka kaj se kad zabijemo gol, vise ne pusta Nebo se plavi.Jurki

to su te valjda novine za kranjču. nadam se da se neće puštat moderne pjesme ko na svim modernim stadionima.

ne sviđa mi se to ni malo.

ček, ozbiljno? uzas, nema veze s dinamom.
  • Dzoni
    6.7k
    Legendaran glas, kroz vrijeme mi je nekako prirastao srcu, baš mi je žao što ga neće biti više na Dinamovim utakmicama. Ovaj odlazak je u rangu jednog od boljih igrača sigurno.
    Hvala mu na svemu!
  • Masto
    1.8k
    blue od eiffel 65 s radija
  • badjibadara
    10.1k
    Na sjeveru baš i ne čujem spikera previše, no sudeći po ekipi sa zapada ispada da je odlično radio svoj posao, a intervju sugerira da je dinamovac do kosti.

Razumijem da i dalje postoji dosta stvari u klubu koje treba poboljšati, webshop mi recimo prvi pada na pamet, ali za ovo ne vidim neko logično objašnjenje.
  • Hnlovac
    6.8k
    Jedina zamjerka g. Bergeru je kaj skoro nikad na golove ne ponovi par puta ime igrača da se publika uključi
  • Paulie
    1.6k
    molimo gledatelje na sjevernoj tribini da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava
  • Noel
    22.2k
    Gospodin Berger.

Ovako se odnosi i ponaša netko tko voli Dinamo. Čovjek je dobio otkaz. Ni jednu ružnu riječ nije javno uputio prema klubu i onima koji su se odlučili na njegov otkaz. Mogli bi beki treneri/igrači/radnici kluba koji su živjeli od Dinama naučit puno od ovog gospodina. Gospodina purgera!
  • Twisted1
    1.2k
    Jel to bilo danas na radiju najava trećeg dresa?

Crni s motivima šestinskog kišobrana?
  • jedan u nizu
    18.5k
    Nadam se da je gdin Berger barem dobio godisnju ulaznicu (ili dvije) za zapad, pa da i dalje bude na svakoj dinamovoj utakmici :)
  • mali M
    10.2k
    nadam se da se neće puštat moderne pjesme ko na svim modernim stadionima.NKDZ86

ma mene uopće pjesme toliko ne iritiraju koliko ono retardirano blinkanje sa reflektorima... to su pokupili od glupih amera i kad mi krene se palit i gasit svjetlo na Opusu meni pozli.. kakav fail...
  • Borovljanin
    654

Znao sam da je Jarak navijač Dinama, ali nisam znao da je radio u klubu
  • Chempers
    1.3k
    Totalno bezveze da su ga otpustili. To se ne radi, u NBA takve legendarne klupske komentatore/spikere otpracuju ceremonijama nakon što ovi odluče otići u mirovinu.

Volio bih znati što je to "nešto novo" što se traži za Kranjcevicevu, ne vidim zašto bi samo zbog promjene stadiona trebali micati klupskog spikera kojeg su svi simpatizirali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.