• Zagreb1992
    3.7k

Promjena sustava u kojem igra...dok je bio u Cedeviti igrao je na 3 ...pod Sesarom o gorici je igrao na 4-5 ...u Ciboni opet pod Sesarom na 4 i kod Jusupa čista 5 ..zanimljivo će biti vidjeti hoće raditi na šutu u ovoj Ciboni iako neće biti potrebe
  • brzizg
    50
    Da se i na tome poradit, valjda postoji netko tko moze s njim dodatno radit na sutu, sigurno je svjestan i sam da tu dosta steka. Kako god, za sad stvarno dobra pojacanja domacih igraca. Ako se ubodu bar 2 od 3 dobra stranca, imamo se cemu nadat.
  • Neron53
    2.7k

Mislio sam na jos ranije razdoblje...kad je za Petrinju ubacivao 50 60, 70, 80 poena :)
    A sto se tice Cedevite, imao je nesrecu da je nakon njega doveden Musa, kojeg se moralo gurati i od tada je Mazalin guran u stranu
  • Zagreb1992
    3.7k

Jbg tad je mogao ostati u Ciboni i dobit šansu , ali je otišao radi tadašnje cure u Cedevitu ..kćer od emila ..Ono što mi se sviđa kod njega da je poboljšao puno tu igru leđima gdje će biti itekako koristan
  • Neron53
    2.7k

Znam da je s njom hodao. Mozda ga je gazda zato i malo maknuo u stranu :)
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Potvrđen ostanak Hepe.
  • Keyser Soze
    20k
    Vidim da nam nisu zadovoljni baš u navijačkom puku, ne smatraju ga svi potrebnom razinom, ali meni je ok, pogotovo šuterski.
  • brzizg
    50
    A moramo imat produzeni roster od minimum 15 igraca obzirom na 3 natjecanja. Nije realno ocekivat da ce nam 80% igraca bit za 20k + mjesecno jer da je tako, budzet bi nam bio daleko jaci, tako da hepa je oke igrac za rotaciju i pripomoc i ne vjerujem da utjece na to da moramo dovest jos 3 stranca daleko vece kvalitete od njega. Sve u sve solidan rotacijski igrac za prvu tranzicijsku sezonu kluba koja je pred nama.
  • Ivdzo11
    10.5k
    Za klub bi trebao potpisati i Antonio Sikirić (23), 201 cm visoki krilni centar koji je posljednje dvije sezone igrao za Split. Htio ga je vratiti Zadar, ali Cibona je bila brža. Upravo je s Višnjika dovela i Lovru Mazalina (29), koji je protekle tri sezone bio jedan od najboljih igrača Zadra.

Kamaka Hepa, Jan Palokaj, Renato Serdarušić, Vigo Bart i Borna Katanović ostaju dio momčadi, a uz novopridošlu četvorku očekuju se još trojica stranih košarkaša koji bi trebali donijeti novu dimenziju u igri, od njih se očekuje da rade razliku na terenu i budu nositelji. Jedan od njih bit će američki playmaker, no njegovo se ime još taji.
  • Zagreb1992
    3.7k
    Hepa vam je npr tražio manji ugovor nego prošle sezone ...samo ću reći da je tražio manje nego što je kapetan kluba ...o kojem bi volio da kad tad izađe prava istina
  • Kujtim Shalla
    10k
    o njemu ne treba puno govoriti,jer je svjetsko čudo kako je sa tako malo talenta čak dospio i do repke. Imao je sreće jer je ostao u nikad goroj Ciboni. Da ga je htio bilo tko davno bi otišao. Kako Krešo carini loptu i igra uvijek samo za sebe . Neka je otišao Lepa je zahvalan igrač. Dobar za rotaciju ,imao je uspona i Padova kao i cijela momčad prošle sezone. Drago mi je da je ostao. Bit će koristan
  • Keyser Soze
    20k
    Je li istina da je Krešo tražio od kluba zadnji cent i ucjenjivao ga?
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Samo nek se pogodi s Amerom i bit će to dobro. Dobar Amer, pogotovo play ili centar, ti mnogo znači.
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Prva tekma u ligi prvaka ove sezone- Galata u Zagrebu.

Spektakl odmah na početku. Mogla bi se fino dvorana napunit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.