• Zagreb1992
    3.6k

Promjena sustava u kojem igra...dok je bio u Cedeviti igrao je na 3 ...pod Sesarom o gorici je igrao na 4-5 ...u Ciboni opet pod Sesarom na 4 i kod Jusupa čista 5 ..zanimljivo će biti vidjeti hoće raditi na šutu u ovoj Ciboni iako neće biti potrebe
  • brzizg
    50
    Da se i na tome poradit, valjda postoji netko tko moze s njim dodatno radit na sutu, sigurno je svjestan i sam da tu dosta steka. Kako god, za sad stvarno dobra pojacanja domacih igraca. Ako se ubodu bar 2 od 3 dobra stranca, imamo se cemu nadat.
  • Neron53
    2.7k

Mislio sam na jos ranije razdoblje...kad je za Petrinju ubacivao 50 60, 70, 80 poena :)
    A sto se tice Cedevite, imao je nesrecu da je nakon njega doveden Musa, kojeg se moralo gurati i od tada je Mazalin guran u stranu
  • Zagreb1992
    3.6k

Jbg tad je mogao ostati u Ciboni i dobit šansu , ali je otišao radi tadašnje cure u Cedevitu ..kćer od emila ..Ono što mi se sviđa kod njega da je poboljšao puno tu igru leđima gdje će biti itekako koristan
  • Neron53
    2.7k

Znam da je s njom hodao. Mozda ga je gazda zato i malo maknuo u stranu :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.