• scooniepenn
    7k
    Na stranu Sergijev menadzer, ali tu smo mi koji imamo neki rejting i trebamo te levate otkantati i poslati u troskoku natrag u Italiju. Ovo je moram priznati jedna od najbesmislenijih ponuda gledajuci kvalitetu igraca koju smo ikada dobili.
  • CrouchTomislavgrad
    444
    Ljudi moji, raspravljate o članku iz Nacionala :rofl:
    Oni da napišu da je vani vedro, ja bi kišobran uzeo...
  • NitkoBitan
    37.8k
    Matere mi, ja sam vec pisao da se na Zoni ne objavljuje apsolutno nista od njih. To je hrvatska verzija srpskog informera.
  • Droljo
    29.7k

Keep your friends close.....
  • Bryan
    119
    Ako trebamo a trebamo zamjenu za Mišića a gledamo jeftine ili besplatne igrače ;https://www.transfermarkt.com/iron-gomis/profil/spieler/693352
  • badjibadara
    10.1k
    Od Irona samo Maiden.
  • Nogo
    12k
    Doekhi danas u Rimu, posljednji detalji i liječnički.

Nadam se da nije istina da im trebaju oba stopera.
    Neka odj... od nas!
  • Omake
    18.8k
    Više 8, dueli plus dribling(što nam fali ako se ne računa Kačavenda). Solidan prijedlog u svakom slučaju.
  • Bryan
    119

Francuz je, dovoljno visok,jak u duelima a zna i igrat.Za igrat u LP u paru s Mišićem vjerujem da bi bio bolji od trenutno ovih koje imamo u vezi. Meni je Zajc super i bit će minuta za njega ali u jednoj zahtjevnijoj utakmici,s težim protivnikom( a takvih će bit 5.6 ako dajBože uđemo u LP) taj Iron bi bio jača karika nego naše trenutne 8-ice.
    A slobodan je,možda bi mu pasalo igrat u klubu koji ima šansu uć u LP a igra u Europi svake sezone.
  • Laugreano
    5.7k
    Mislim da nije ni priblizno kvaliteta za nas. Stranac u tim godinama mora bit klasa.
    Recimo u toj ligi i toj poziciji mi je Ivan Lepinjica bolji igrač od njega.
  • Masto
    1.8k
    Jel se moze ignorirati talijanski spam ikako
  • mali M
    10.2k
    Danas su održani novi razgovori vezani uz Sergija Domíngueza i Lazio; potrebno je još smanjiti razliku u odnosu na zagrebački Dinamo po pitanju procijenjene vrijednosti odštete za igrača.DZG90

s jedne strane se slažem s , a s druge... ma bolilo bi me dupe.. nek oni šalju do besvijesti glupe upite, mi ćemo im do besvijesti glupo odgovarati..
    Kako nama rade klubovi i otežu nam, zašto bi mi radili uslugu Laziu i odrezali ga u startu.. Već su na prvoj ponudi vidjeli kako dišu, ovo se ostalo bi na svaki upit ljubazno odgovorio da nisu još zadovoljili našu stranu i da vide da li mogu poslati nešto konkretnije
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ne da sam zamrzio ove klošare da je to za popizdit. Pa mamu vam kad nemate za Mercedes gledajte bicikla. Ko vas jebe , kakve posudbe ljudi
  • mali M
    10.2k
    ma mene ti Kujtime uopće to ne čudi.. pa digići su tak ostali dužni na hrpe klubova, pa se ciganili po sudovima, pa natezali, pa i ako izgube na sudu onda to otplaćuju na 428 rata jer nemaju love.. doslovno mi je to prvo palo na pamet kad sam pročitao Lazio.. reko jooooo sad će nas ciganit za novce...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.