• Kujtim Shalla
    10k
    Da je stanje bajno mogli bi svi u klubu raditi ,i bili bi eto poput Fenera nakrcani izraubanim i dobrostojećim strancima kojih boli tuki za rezultate a pogotovo za klub. I onda bude ono što bude ,postanemo klub uhljeba . Ovako imamo konačno ljude u klubu koji su jedni od nas. Kao da ih vode @marcio amoroso@Krizy@Papastrumf@Paggini i svi drugi nama dragi ljudi i braća sa zone. Ljudi kojima je dinamo sve . Pa se svaki euro ne dva nego tri puta preokrene pa se najbolje izvuče iz svega . Pametno poslujemo, ne cure informacije , nema uhljeba ,glamura u pozadini i samo promoviranja. To ne znači da stanje nije bajno ali ni da je loše . Stojke je tu zar ne , Dominguez je tu još uvijek ,Bakrar takođe. Otišli igrači iz rotacije što smo i svi zagovarali. Nikad nisam bio opušteniji . No sikiriki ,bude sve top . :heart:
  • plavizg
    46

Naravno pa za 2026. smo vec uprihodili 15M od transfera, a nije otisao niti jedan kljucan igrac.
    Sve je pod kontrolom.
    Uostalom, Boban je na clanskom jasno rekao da se novci cuvaju za Livija, a ostali dolasci se po financijsma uklapaju u sve sto je i najavio
  • Jurki
    26.7k
    svi igraci su jos tu.
    Znaci da teta u racunovodstvu ima kaj brojati.
    Meni se vec sere od te price o financijama.
    Covjek koji ne prati detaljno ko mi kak financiranje klubova, cash-flow, kratkorocni krediti funkcioniraju kod klubova.. imal bi utisak da ona tragedija 340 kilometara prema jugu ima štampariju eura, a mi se borimo kako platiti struju i vodu svaki mjesec.
    I to sa transferima, postocima i Europom. Mi smo prodali igraca ove godine od preko 10 milja eura.. al je to nebitna cinjenica.

Uostalom, Boban je na clanskom jasno rekao da se novci cuvaju za Livijaplavizg

I tak treba biti. Livi nam je prioritet br 1, a ostalo ce vec doci na red.. mislim, pa jebemu nebumo svake godine delali totalnu rekonstrukciju ekipe.
  • rioda
    17.3k

U javnosti se uhvatila i činjenica da nam treba 27-28 milijuna eura od transfera da preživimo, a to je zapravo bila projekcija ako se uđe u EL. Ako se uđe u LP smo praktički već sad pokriveni
  • Kujtim Shalla
    10k
    pa to ja i pričam. Čak i ja kojem je sve u hr na odmoru uz kavu i pelin ili lozu listati sportske novosti , uživati u svakom slovu sam naučio da mi nemamo normalnog novinara i da su svi kreteni. Samo sranja pišu protiv Dinama. I neću više niti euro dati na tisak . Nikad više , a sve je više i ovdje ljudi koji polako hvataju konce i više se ne začeću na svaku glupost što neko naškraba da bi si ispunio kvotu bez ikakvog dokaza . Neki više čak i ne potpisuju članke
    @plavizg to je to
  • plavizg
    46

Cak nam nesto manje treba u slucaju EL. Recimo prodaja Hoxhe, Nevestica i jos nekog iz rotacije bi bila dovoljna s obzirom na sve ostvarene prodaje dosad u 2026.
  • Krizy
    73.7k
    Kakav početak dana :love:
  • badjibadara
    10k
    Mmaee u Pafos :)
    Posudba :(
  • Mr Anderson
    20.4k
    Mogao bi zaigrati protiv Hajduka. Ili bolje ne?
  • Masto
    1.8k
    Ocel bit otkupne klauzule
  • plavizg
    46

Bitno da smo ga maknuli s place
  • gledatelj
    1.3k
    Nadajmo se da su preuzeli cijelu plaću. Iako teško s obzirom kolika je
  • Dinamovapriča
    921
    Posudba s pravom otkupa.
  • Droljo
    29.5k
    Možda mu se bude dalo pa odigra neki k a znamo da može. Pa ga kupe ovi. Dosta je odmorio. Dvije godine. Ajmo mmaee deri!
  • Kujtim Shalla
    10k
    Onako kako sam i zazivao jutros , eto ode Mmae ,posudba je ok samo da nije u ZG i na plaći. Pa koliko god da su preuzeli bolje je nego da mi sve plaćamo. Pa radimo i nedjeljom jbg ,samo opušteno :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.