• DrRatoljub
    1.1k

Zvonimir "Aura" Boban. Od njega se i mutni menadžeri tresu
  • Benedikt
    159
    Bara je prije svega menadžer koji svakom svojom izjavom navlači za svog igrača ili sebe. Nije njemu bitan ni Dinamo ni drugi igrači. Prije nepunih godinu dana se u podcastu kod Brkica javno čudio da kako Varela ne igra u Dinamu, a u Portu je bio u prvih 11.
  • Facke
    8.4k
    Ja maloga Varelu nist ne krivim. Decko roden v Angole dosel v Portugal , igral za Porto , Bara ga je dofural v Dinamo i decko je sam?! S 17 let?! Kak je v Portugalu zivel? Kak zivi v Hrvatske? Kak je odrasel? Gde su mu roditelji? Ste se za njega brine?! Sto pitanja a nemas odgovora. Ja sam s 17 let v glave imel same gde se bum isel napiti i skem. Zajebavas se mlad si. Al mi je dobre dosle da me stari tu i tam male cimne da se smirim.
    A ja mislim da te malumu fali.
  • gledatelj
    1.3k
    Sličnu stvar je pričao za još jednog svog velikog talenta kojeg je prodao u Barcu. Mislim da onaj Faye ili kako već, koji je kasnije bio u Francuskoj pa na kraju u Italiji. Isto ga dizao u nebesa pa je kasnije, mislim u inkubatoru, pričao kako je on sebi najveći problem jer je neodgovoran, ne želi trenirat i te stvari. Mislim da je čak rekao da nije više njegov igrač. Trebalo bi malo kopat sad da se to nade. Ali jako zanimljivo da se ponavlja slična prica
  • gledatelj
    1.3k
    Evo uspio sam nac. Znači isto problem ponašanja, kašnjenje na trening, viša kila...

https://youtu.be/dwvtPNxuAAE?is=Pht1_ZmeXNScuMU4
  • Jaro
    12.2k
    Ma da, prodao muda pod bubrege pa sad damage control. Jos koji fail i nece iz Kustosije lifrat skart za 5+ milja...
  • Crni86
    22.6k
    pa tata je doso tu sa njim. Okej mama je u Angoli ostala, ali nije bas da je ovdje sam kao duh kao sto predstavljas.

Nego tko je kriv? Ti mislis da nase domace decke od 16,17,18 godina mama i tata tjeraju na treninge, dodatan rad i sl? Gvardiola je mama terala da si slozi mentalnu mapu? Sutala isto? Koliko je decki iz raznih dijelova Hrvatske dolazilo u Zagreb sami zivjet pa im to nije bilo opravdanje ak bi napravili sranje. Na kraju sigurno je xy njih i radilo sranja i fakinstva, ali su znali postovat klub i dolazit barem na vrijeme na sastanke i treninge.

Ak je istina ovo kaj Bara prica mali si je apsolutno sam kriv. Ak ti ne vidis priliku koja ti se nudi sa skoro vec 18 godina… e onda jbga. Nemojte od malog radit zrtvu…
  • SAS1987
    20.3k
    Razbij stan, Bara ce sve platiti :lol:
  • CastAway1986
    5.8k
    meni je žao sto neki naši juniori tipa Horvat nisu dobili vise minuta radi njega, ali opet razumijem da se htjelo nabiti cijenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet