• DrRatoljub
    1.1k

Zvonimir "Aura" Boban. Od njega se i mutni menadžeri tresu
  • Benedikt
    157
    Bara je prije svega menadžer koji svakom svojom izjavom navlači za svog igrača ili sebe. Nije njemu bitan ni Dinamo ni drugi igrači. Prije nepunih godinu dana se u podcastu kod Brkica javno čudio da kako Varela ne igra u Dinamu, a u Portu je bio u prvih 11.
  • Facke
    8.4k
    Ja maloga Varelu nist ne krivim. Decko roden v Angole dosel v Portugal , igral za Porto , Bara ga je dofural v Dinamo i decko je sam?! S 17 let?! Kak je v Portugalu zivel? Kak zivi v Hrvatske? Kak je odrasel? Gde su mu roditelji? Ste se za njega brine?! Sto pitanja a nemas odgovora. Ja sam s 17 let v glave imel same gde se bum isel napiti i skem. Zajebavas se mlad si. Al mi je dobre dosle da me stari tu i tam male cimne da se smirim.
    A ja mislim da te malumu fali.
  • gledatelj
    1.3k
    Sličnu stvar je pričao za još jednog svog velikog talenta kojeg je prodao u Barcu. Mislim da onaj Faye ili kako već, koji je kasnije bio u Francuskoj pa na kraju u Italiji. Isto ga dizao u nebesa pa je kasnije, mislim u inkubatoru, pričao kako je on sebi najveći problem jer je neodgovoran, ne želi trenirat i te stvari. Mislim da je čak rekao da nije više njegov igrač. Trebalo bi malo kopat sad da se to nade. Ali jako zanimljivo da se ponavlja slična prica
  • gledatelj
    1.3k
    Evo uspio sam nac. Znači isto problem ponašanja, kašnjenje na trening, viša kila...

https://youtu.be/dwvtPNxuAAE?is=Pht1_ZmeXNScuMU4
  • Jaro
    12.2k
    Ma da, prodao muda pod bubrege pa sad damage control. Jos koji fail i nece iz Kustosije lifrat skart za 5+ milja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet