• vjeko1701
    26.4k
    Fruk je spomenut kao primjer jer je jedan klub odustao čisto na račun Bare a ne ko nekog na kome zarađuje. Po nekim pričama, nije jedini takav transfer koji je propao na račun njegovog imena.

Olmu je menađer a kod Gvardiola je bio ključan posrednik mada eto, Gvardiola možemo izbaciti iz priče. Toni Fruk i Lovro Majer su mu 8. i 10. najvredniji igrači u agenciji. Olmo mu je dan danas broj jedan.

Ti si dao primjer transfera di on nije menađer i jedan je od grupe predstavnika, potpuno nevezano sa mom poantom da mu je zadnjih godina reputacija dosta pala i da ga je slučaj Varela dodatno koštao.

On treba novog Olma, igrača kojeg je "prepoznao" i u par sezona odveo od juniora do velike uloge u top 5 klubu svijeta i dam se kladiti da je mislio da će Varela biti upravo to. Od 30ak U-23 igrača u njegovoj agenciji, samo dva trenutno imaju neku značajnu vrijednost i samo Munoz je u seniorskoj ekipi top kluba. On je prije koji tjedan prodan u Liverpool i pitanje kako će se snaći.
  • gledatelj
    1.3k
    Znači kažeš da mu treba neki transfer u top 5 klubova svijeta i onda navedes da je njegov igrač pred koji tjedan prodan u Liverpool. Odustajem stvarno.
  • vjeko1701
    26.4k
    Da čitaš, pročitao bi ovo:

do velike uloge u top 5 klubu svijetavjeko1701

Al ne čitaš pa da, bolje da odustaneš.
  • gledatelj
    1.3k
    Velike uloge i u top 5 klubova svijeta? Znači to je Max 30-ak igrača, a on već ima Olma u Barci, ako je to dovoljno velika uloga i klub. Kud ćeš više od toga. Ispadamo sad đavolji odvjetnik, a gadi mi se taj Bara, al baš ga neki ovdje pretjeruju. Lik je ljigav, ali očito i uspješan u tome što radi
  • vjeko1701
    26.4k
    Onda nađi di sam napisao da nije uspješan? Napisao sam da je reputacijski malo u padu u odnosu na prije 2-3 godne i da ga je Varela (a nešto i Faye) koštao. Nek Munoz bude pogodak i sve super.

On sam je u jednom podcastu rekao nešto u stilu - u ovom svijetu vrijediš kao svojih zadnjih 5 igrača i da lako izgubiš reputaciju sa 2-3 kriva koraka.
  • ElDorado
    12.3k
    Meni se čini da se Bara zaigrao u pogrešnim uvjerenjima. Mislio je da je našao dobitnu formulu da afričke talente za sitnu lovicu preko Kustošije plasira u velike klubove na račun svoje reputacije. No pokazalo se da ti dečki preskaču više stepenica i nisu niti približno spremni za visoki, zahtjevni profesionalizam. I uvijek ista spika “igrač za 100 miliona” a na kraju “nediscipliran, ne trenira, bla bla truć truć”. Pa je onda s Varelom probao preko nas ali ne ide. Igrač koji je mngrski a ne klupski projekt tak obično i završi. Olmo je bio integriran u klupsku strukturu, a Varela definitivno nije bio, Belinho još manje. Nema uspjeha bez rada i potrebnog vremena.
  • njurci10
    611
    Ima danas članak u bilduu o bari i njegovim igricama sa sportskim Eintrachta, prodaja imovine preko žene i kupnja igrača od njega u tom slučaju, pa angažiranje riere itd. its.
  • Ivdzo11
    10.4k
    - O Vareli mogu kazati sve pozitivno. Već se iz prve momčadi spuštao u juniore, trenirao je s nama, igrao na nekoliko utakmica, uglavnom derbije, dolazio je kad je smo igrali Premier League International Cup. Uvijek je bio maksimalno pozitivan i nasmijan, nikada nisam primijetio da mu je teško palo spuštanje iz prve momčadi u juniore, što se inače često događa s igračima. Bio je sad na pripremama s prvom momčadi, sad se priključio nama na pripreme, njegov odnos prema rada je maksimalno profesionalan. S njim nikada nisam imao problema, s njim mi je gušt raditi, vjerujem da će se to tako i nastaviti - kazao nam je Leko

Ima, definitivno ima. Možda je previše vremena potratio samo na treninge u prvoj momčadi. Kad je kod mene igrao, rastao je iz utakmice u utakmicu, bivao je sve bolji. Finale juniorskog Kupa protiv Slaven Belupa i još neke utakmice odigrao je vrhunski. On ima kvalitetu, ali nije imao samopouzdanja. Ali već nakon dvije utakmice kad se spustio u juniore je bio Varela onakav kakav treba biti. Fraza jest, ali je istinita, mladom igraču trebaju utakmice, možeš imati ne znam kakvu kvalitetu, ali ako nemaš utakmica, ne možeš biti na razini koju objektivno možeš dostići. Kad smo kod Varele, njegov dolazak u B momčad je za njega jedini pravi put. Da uskoro ga vidim u prvoj momčadi, ali strategija kluba je jasna, treba se zaslužiti prva momčad kroz B momčad.
  • jedan u nizu
    18.5k
    Ja jos uvijek vjerujem da ce mali postati igracina.
    Ova selidba u B momcad nije mogla biti bolja odluka. Igrat ce seniorski nogomet, imati minute, a i dalje ce po potrebi/zaslugama/prilici uskociti u prvu momcad.
    Ovo mu je jasan znak da treba poraditi na disciplini i da svoj talent treba isklesati.
    Sada kada je ''normalan'' igrac jednog kluba, a ne alat menadzera i seljenje iz kluba u klub, i sa vec ''dogovorenim'' prodajama unaprijed, vjerujem da ce mu razvoj biti puno normalniji.
  • mlinchica
    6.7k
    Profesionalno. Tak se i treba govorit u javnosti o klincima.
    Ili šutjeti.
    A sad je na njemu hoće li iskoristiti priliku ili ne.
  • Jaro
    12.2k
    Meni nije jasno - kako ekipa skace u vlak koji pokrece bivsi agent nekog igraca?
    Da, Varela nije Yamal. Da, igrao je i previse za svoje trenutne mogucnosti, ali vjerovati liku kao sto je Bara u situaciji kad je mali otisao drugom manageru/agenciji?
    Pogotovo kad pljuje po klincu od 17 godina, kojeg je sam navlacio i muljao s njegovim skrbnicima, roditeljima, nizeligaskim klubovima i Barcelonom...
    Da, Dinamo nije smio uci u taj ocito prljavi posao, ali kaj je tu je - mali je sad kod nas i klub i mi navijaci trebamo stat iza njega, a ne nwkog trgovca robljem iz Afrike cija agencija ponosno stoji na adresi u Republici Srpskoj...
  • Xpert1992
    712
    Moram priznat da juniore nisam puno gledao, ali one tekme koje jesam, meni su Mikic i Varela bili najbolji na terenu. Naravno nisam strucnjak, u klubu znaju bolje. No ja i dalje vjerujem u malog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet