• NitkoBitan
    37.8k
    Svi odlaze samo Nevistic ostaje.
  • Nogo
    12k
    Ponuda SS Lazio za Sergi Domínguez iznosi 3,5 milijuna eura za plaćenu posudbu + 8 milijuna eura za pravo otkupa, ali je zahtjev GNK Dinamo Zagreb porastao na 15 milijuna eura.

Strane će ponovno razgovarati u ponedjeljak.

Ja ne znam ako je ovo uopće točno ali ja bih ovima rekao cifra je ta i amen! Kakvi naknadni dogovori, a da ne kažem posudbe. Smiješno!
  • Roky
    102
    nemaju ovi para tu su cigane to je vec propalo
  • NORTE
    25.5k
    Index je objavio da Bakrar zeli otici iz Dinama. Nebitno zeli li ili ne, ali opet takva objava nam slabi pregovaracke sposobnosti i smanjuje cijenu koju mozemo traziti za njega.
    index.hr/mobile/sport/clanak/bakrar-zeli-otici-iz-dinama

Ne znam zasto to rade
    fakin

Oni su nebitni da nemogu bit nebitniji u pogledu Bobanovih poslova.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    Ako odu dobri igrači, doći će i bolje zamjene...ne brinem se
  • ElDorado
    12.3k
    nisam siguran da mozemo dovest bilo koga razine Stojka
  • Masto
    1.8k
    i ja sam uvjeren, samo volim gledat predstave stojkovica i teško će mi past njegov odlazak, ako dođe do njega naravno
  • Ivdzo11
    10.4k
    Jagusic leti na pripremana Panate... Dobio sansu i pokazuje klasu
  • CastAway1986
    5.8k
    Lazio je lani uložio preko 70M u pojacanja a nama se cigane s ponudama za posudbu ,odjebat ih za sva vremena..
  • Šteco
    1.8k
    Lazio je lani uložio preko 70M u pojacanja a nama se cigane s ponudama za posudbu ,odjebat ih za sva vremena..CastAway1986

Vjerojatno im to ove godine i iduće tri dolazi na naplatu, kak posluju :lol:
  • Nogo
    12k

Zato ja više vjerujem englezima i španjolcima.
    Ovo su cigani na kvadrat!
    Još Gatusso trener.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    ma ok, kuzis što hocu reci. Oduvijek smo sanjali klub koji ima plan. Mi ćemo uvijek morati prodavati Stojkoviće i Domingueze, ali zato moramo dovoditi Zajce, Mckenne i druge klasne iskusnije igrače koji će u datom trenutku pružiti ono što nam treba, možda i više nego jedan Stojke, a isto tako iščupati one koji su klasa i kojim treba povratak na scenu. Ne brinem, nije ovo kao u prosla vremena kada prodamo Ćorluku i dovedemo nekog balvana.
  • ElDorado
    12.3k
    Moram reći da mi je čudna bila izjava Stojka nakon sezone kad je rekao nesto u stilu ‘za sada sam tu a dalje cemo vidit’.
  • Paggini
    90.5k
    "Nudimo 8"

"Može 12"

Nudimo 3.5 evo plus 8 iduce godine"

"Moze 15"

Dzaba ste let placali
  • Nogo
    12k

Ugovor mu ističe iduće godine i to bi trebalo ad acta produžiti da se može dobiti adekvatna odšteta. Dalje neka se vidi kako i šta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.