• Krizy
    73.6k
    Neka tako kupuju od srpske braće
  • Goncalo Santos
    4k
    Ne znam zasto ih se s tako uvredljivim ponudama uopce pustilo na stadion da dodu pregovarati.
  • hardek
    10.8k
    Ovaj njihov sportski direktor je htio doći na plaćeni odmor u Hrvatsku preko vikenda, drugog objašnjenja nema
  • Crni86
    22.6k
    Nadam se da su ga nakon ponude samo izbacili naglavacke van iz plavog salona.

Citam i ne vjerujem… oce mozda za tu cifru i Stojkovica i Belju da im zapakiramo kao 1+2 gratis?
  • Niko1986
    7.6k
    Previše se ložite na svaku informaciju. U zadnjih 48 sati je 12 različitih insajdera plasiralo 12 različitih cijena, opcija, načina transfera. Za pola sata će neki Rabrizio Fomano objavit da ide za 7,5 + 2 pa će biti reakcije da je premalo.
  • Fan
    2.4k
    Previše se ložite na svaku informaciju. U zadnjih 48 sati je 12 različitih insajdera plasiralo 12 različitih cijena, opcija, načina transfera. Za pola sata će neki Rabrizio Fomano objavit da ide za 7,5 + 2 pa će biti reakcije da je premalo.Niko1986

E bravo, taman sam pisao komentar po istom načelu. Najsmješniji su oni koji su najglasniji da ne treba tračeve slušat, a sad se zgražaju na 20 različitih možebitnih ponuda hah.
    Zvone je rekao da nema bitnijih prodaja do kraja europskih kvalifikacija. Ja njemu vjerujem. Soldo, Hoxha, Topić, Bakrar, svi mogu ić i odmah, al kostur vjerujem da će biti tu do zadnje utakmice kvalifikacija za LP.
  • mali M
    10.2k
    Rekel sam ja vama prije par dana. To ciganjenje od digića je stara poznata šema. Doslovno kako su rekli već tu neki 15 + 15% ili se nemojte ni truditi dolaziti.

kužim sve Niko ali činjenica je da se cigane inače bi već to odavno riješili.
    Treba znati i kad malo sačuvati obraz i poslati poruku svima da neki novi vjetrovi pušu u Dinamu.

Dobro je netko rekao, imali smo par godina rasprodaju pa ekipa samo nastavlja tim tempom, treba im sad poslat malo drukčiju poruku...
  • Jurki
    26.6k
    Za Domíngueza Lazio je ponudila posudbu s pravom otkupa za 8 milijuna + bonusa koji postaje obveza pod određenim uvjetima.

Dinamo Zagreb traži obvezu bez uvjeta, ali prije svega želi najmanje 12 milijuna + bonusa, ukupno 15.
    Keyser Soze

Romi su za ove gospoda i to sa velikim i boldanim G

Ove klošare, treba nabiti nogom u guzicu i ak su vec dosli u Zagreb.. taksisti ih otpeljati po "pravoj" ruti.

Još se jedanput pokazalo tocno kaj stalno serem.. Talijani su takvi klošari i cigani ober cigana..

Da netko hiti 4 atomske na Pirineje.. nebi nitko suze pustio za njima.

"Velika" nogometna nacija i klubovi.. a sve bi dzabe.

Najveci gubavci i tifusari su elita za tu gamad.
    Lazio/Italia merda
  • crophantom
    5.5k
    Da netko hiti 4 atomske na Pirineje.. nebi nitko suze pustio za njima.Jurki

Ovo je brzo eskaliralo. Aj sam neko promaše Toskanu molim te.

Mogu se oni ciganit kolko oće, sve je u našim rukama, možemo to presjeć odmah ak želimo.
  • deda
    46.9k
    Nemoj na Pirineje stradat će nam Olmo
  • fakin
    5.3k
    Na Pirinejskom poluotoku su Portugal, Španjolska i Andora. Italija je na Apeninskom poluotoku
  • Droljo
    29.4k

Nema to veze
  • Paggini
    90.4k
    Predramatično doživljavate ove pokušaje ciganjenja, bacali bi atomske bombe na Španjolsku hahahaha
  • Jurki
    26.6k
    Isprike decki, malo je vec prevec pivi preslo kroz brojcanik.
    Nisu Pirineji nego Apenini.

Popizdim kad nas se tak dozivljava ko da smo zadnja jebena sirotinja koja fehta za 1 euro.
  • Orc123
    16.1k
    A ljudi, u sustini nirko pojma nema kaj se desava iza zatvorenih vrata. Tako da ne treba ipak pridavati toliko paznje tim novinarima. Tesko je, ali da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.