• wolfgang14
    4.4k
    :starstruck:

pxl-100726-155063226.webp

pxl-100726-155063228.webp
  • darkcro
    329
    Ide vuna, zatvara se kut krova, podgled se ispunjava....još malo pa stolice :grin:
  • NKDZ86
    8.7k
    možemo počet igrat na njemu od prvog kola, sve stajanje ,stane duplo više ljudi :rofl:
  • fakin
    5.3k
    Jebote vec izgleda kao jeben stadion
  • crophantom
    5.5k
    izgleda fakat dobro, al to ti govori u kakvom smo kurcu sa sportskom infrastrukturom u ovoj drzavi, kad vidimo poluzavršeni stadion s 2 natkrivene tribine vilica nam padne na pod ko onom psu u crtiću :lol:
  • Thor
    3k

[img]http://images-44.jpg
    Ovak? :lol:
  • Time
    1.8k
    Izgleda puno mocnije i vece nego sto jest...odlican stadion
  • NerminB
    1.7k
    Brutalno. Mogu mislit kako ce tek maksimir izgledat jednog dana.
  • criticus
    8.5k
    "Iz Grada Zagreba najavili su da bi radovi trebali biti završeni do ožujka sljedeće godine."

I iz grada su odustali od najava da ce bit do kraja godine. Mogli bi odigrat neku kladionicu da gađamo kolo u kojem prvom igramo na novoj Kranjčevićevoj.

Inače, radovi na rušenju su krenuli krajem travnja 2024. uz rok od 18 mjeseci, što bi značilo da originalni rok završetka je trebao biti do kraja listopada 2026. Za mene je izgrađen stadion barem spreman za probnu utakmicu. Dakle, očekivano kašnjenje je 4 mjeseca. Nek me netko građevinski stručniji slobodno ispravi, ja sam samo brojke napisao koje su predstavljene i konstantno ponavljane. Podsjetnik da bazen na Španskom isto radi Strabag i on dobrano kasni. Možda je to očekivano, ali ne volim političke rokove i onda se pravimo da ništa nije bilo. Super, bit će sve i svaka čast, ali nemorate lagat, nije potrebno zaista.
  • NitkoBitan
    37.7k
    "Iz Grada Zagreba najavili su da bi radovi trebali biti završeni do ožujka sljedeće godine."criticus

Uvijek me zbunjuje ovaj dio sa gotovim radovima, misle li pod time da smatraju kako ce to tada stadion bit licenciran i spreman na utakmice ili ce tada tek zapocet licenciranje, pregledi, testiranja i to.

Ako oni pod time misle da tek tad krecu provjere onda komotno mozemo reci da smo na Maksimiru cijelu ovu sezonu, jer to obicno traje 2-3 mjeseca u prosjeku.
  • Neron53
    2.7k

Jedan sam od rijetkih koji je na pocetku radova bio skeptican prema objavljenim rokovima i tu se pljuvalo prema toj prognozi.
    Posto su vec prije 2 mjeseca prolongirali zavrsetak radova za cak 5 mjeseci, smatram da ce biti jos odgoda a onda tesko da ce preseljenje biti 2 ili 3 kola prije kraja sezone. Dakle, ocekujem da prijedjemo na Kranjcu tek u sezoni 27/28.
  • blue heart 72
    3.6k
    u potpunosti se slažem sa ovim mišljenjem
  • crophantom
    5.5k
    Nije nam se Strabag iskazao s poštivanjem rokova.
    Ak se ne uozbilje gradnju Maksimira ce pratit s nama na Zoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet