• NKDZ86
    8.7k
    nisam gledao nit pratio rezu, idem vidjet sta kaze hrt vijesti i piše naslov: sjajni hajduk ... , otvorim a ono samo 2:0 s jadnom žilinom :lol:
  • T90d
    3.1k
    Detalj koji smo propustili jučer, pitanje kakva im je kondicijska sprema, tj kako su odrađene pripreme, sinoć su im se dva igrača uhvatila za mišiće, a nije mi ličilo na obične grčeve. Čist sumnjam da će im proći ova Garcia taktika od 11 igrača koji trče.

A utakmica je ličila na dva debila, koji se trude promašiti ne moguće. Propuh kroz oba vezna reda i obranu, a napadači kao skupina invalida.
  • Thor
    3k
    [img]http://Screenshot-20260710-084804-Samsung-Browser.jpg
    [img]http://Screenshot-20260710-084748-Samsung-Browser.jpg

:smirk: veleposlanstvo Amerike seli u Split! Uskoro ocekujem Trumpa koji zove Kustica kad Ljevaja dobije zuti da se karton stavi na uvjetnu odgodu!
  • criticus
    8.5k
    Detalj koji smo propustili jučer, pitanje kakva im je kondicijska sprema, tj kako su odrađene pripreme, sinoć su im se dva igrača uhvatila za mišiće, a nije mi ličilo na obične grčeve.T90d

Tek su pripreme završile, nije neobično da se to događa.

Od 65-70 minute hajduk nije postoja na terenu. Koliko sam vidio očito su pali fizički ali i Garcia je napravio par loših poteza. Prije svega gurnuo je Pukštasa na 10 a on je uz Parazitija drza sredinu. Nakon ulaska Morala oni su nestali. Druga greška je Huram. Dečko je njihov Varela. Ok, Melnjak je mora vani ali taj im dečko nemože igrat seniorski nogomet. Žilina je jako limitirana ekipa, ali osim tog nemaju nikog ni ala Prevljak u napadu koji će kaznit sve rupe koje su imali. Očito ćemo pričekat za vidit kakvi su neku stvarnu nogometnu ekipu.

Osim tog vidilo se kako tovari otvaraju s 3 di Acapanđa ulazi na trećeg a Hrgović ulazi na 6. krila im se izvlače na winger pozicije i drže širinu. Tim su pokušavali dobit višak u sredini ali su jako slabo izlazili kroz tu sredinu. Tek kad bi se digli a razinu centra uspostavljali bi kontrolu. Zapravo su najviše uspijevali izlazit preko desne strane ili nekom loptom na dalissona. Ovakva postavka ih čini ranjivim u kontrama di su bile ogromne rupe jer Pukštas nije stiga zatvarat tu stranu koju je Hrgović ispraznio. Šegi triba 10 šansi da zabije, tako da tu im neće bit sreće.

Ono što se nastavilo je da je najveći delirij bio na ulazak boga baluna, ma kakvi golovi. I ogromni zvižduci Garciji. Ono što će držat ovo je rezultat kojeg neće bit i vrlo brzo će eksplodirat. Čeka nas zanimljiva sezona.
  • vjeko1701
    26.3k
    Ovisi kaj misle da je razultat. Ako će do zime biti blizu prvom mjestu, recimo 3-5 bodova, u europi ako doguraju do playoffa ili ispadnu u trećem pretkolu od realno prejake ekipe i mislim da su ovu polusezonu kolko-tolko mirni, posebno ako im se u prvenstvu ne dogodi neki težak poraz u derbiju ili poraz od Rudeša.

Mislim, jasno je da je sve to nestabilno, posebno sa slučajem Livaja i podjelom navijača oko toga, NH i Pirića. Al baš bi bilo tipično za njih da se unatoč ljetnim potresima barem do zime drže.
  • GOAT
    8.6k
    "navijala kao prava splicanka" dakle 90 minuta je provela na mobitelu i objavila je 10 storija i jedan one duhovite prirode kao "ja da sam na njihovm mjestu samo bi zabila gol" :nerd:
  • NORTE
    25.5k
    Nitko da ovod napiše nešto o njihovoj posjeti.Mali Zeus

Haha. Budem ja. :cool:

Prema dostupnim informcijama više ljudi je došlo pogledat izbjeglički klub Qarabag protiv drugoligaša s Islanda nego što je usred turističke sezone došlo pogledat europski Hajduk.

Qarabag-Vestri 23 549
    Hajduk-Žilina 22 352

Kako to?
  • vjeko1701
    26.3k
    A jel zbilja nema niš pametnije za pisati po ovoj temi od ne znam kojeg po redu deranja po temi posjete? To je jedna od onih o kojoj se stalni pišu isti argumenti pa da poguram:

"Nemamo se mi kaj sprdati s posjetom"

"E ali su smiješni s parolama o najluđim na svitu"

"Rađe gledamo sebe"

"Ma ne bi ni oni imali tolko da nije bilo Jakobušićevog all-ina"

"Još je turistička sezona i Ultra"

"22k, je tak ih je bilo i 12k protiv Varaždina"

"Di su pare za krov, kako je ovo uopće sigurno za ljude"

Smo sad pokrili sve?
  • NORTE
    25.5k
    Sad je problem i iznošenje činjenica.
    Što je tu nelegitimno? Pored svih upisa o svim mogućim temama oni o posjeti su uvijek crvena krpa.
    Ako vam toliko smetaju komentari o posjeti evo neću više.
  • vjeko1701
    26.3k
    Mene osobno boli k. i za njihovu posjetu i za rasprave o tome. Ali brate mili, pa jel nije već sve rečeno barem 50 puta o tome? Ozbiljno te pitam. Svaki argument je okrenut, svaka stvar napisana i kad krene, samo se bezveze ispiše istih par stranica dok se svi ne ispucaju pa se čeka iduća prilika.

Ne razumijem više poantu toga. Ništa novo se ne dodaje raspravi oko toga već godinama. I ne, ne mora sve biti ozbiljna akademska rasprava al stalno okretanje u krug sa istim argumentima od strane istih profila jednostavno nema smisla.

Preiskusan si forumaš za ove fore "samo se iznosi istina". Znaš dobro zašto ovo pišem i ne, nije nikakva zabrana istine ili činjenica.
  • Ličani1986
    1.3k
    Ja nemam problem s tim i kaj se mene tiče podrška Norteu u iznošenju statističkih podataka
  • don
    20.4k
    potpisa bi odma njihovu sadašnju posjetu na našem novom Maksimiru.
  • Dinamosaurus
    139
    Hajduk-Žilina 22 352

Kako to?
    NORTE

Što misliš koliko će nas bit protiv Thuna na Maksimiru
  • pjetlić
    433
    https://www.instagram.com/reel/DalSF4kCph7/?igsh=MTgwZnRzcTM2Ync3cQ==

Sad sam tek vidio, ne znam jel bilo prije.
    Komentator je sve :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.