• Zg123
    3.8k
    Ovaj saurus je stvarno los tovarski trol
  • Droljo
    29.4k
    Sjelo je par euro bodeka za kofić...
  • rakurs
    3.1k
    Ali stari moj, ti si ili bolesno opsjednut hajdukom ili nas trollas sve skupa. Pišeš samo o jebenom hajduku, svaki post ti je o tovarima :sweat:
  • mniokl
    303
    Mirni smo sa 70+ osvojit cemo 90+
  • Frizura Robija M
    638
    Ajd pokazali su klasu za prvo pretkolo iako ih je i tu sreća opako ljubila protiv nenositelja u prvom poluvremenu. Bit će zanimljivo ih vidjet protiv nekog tko zna spojiti tri dodavanja i u stanju je doći do njihovog gola.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    svi su dobri prvih 5 kola, vidit ces problema 6tu utakmicu, kad se budu vidile mane i prednosti naprimjer dalisona ili ovog drugog crnog. Kad ti dodje Varazdin i postavi se da iskoristi sve tvoje mane. Ovako dok su nepoznanica neki onda ce to lijepo izgledat.
    Isto mi prosle sezone prvih 6 kola, niko nas nije mogao kvalitetno skautirat.

Nez ja ih vidim da ispadaju u 3 pretkolu konferencijske, a u hnlu borba s varazdinom za trece mjesto ako ovi uspiju ponovit sezonu proslu.
  • vjeko1701
    26.3k
    Ne slažem se. Prva utakmica na otvaranju sezone, samo jedna tribina otvorena, i što je najgore, ulaz besplatan i poluprazna tribina. Prestanimo stalno tražiti isprike. Ja sam tekmu jedva čekao ko da igramo kvalifikacije.Mr Anderson

I dalje neusporedivo sa službenom utakmicom a posebno sa službenom utakmicom europskog natjecanja kojeg igraš prvi put nakon 4 godine. Nije to isti sport. Nisu to isprike.

Meni je osobno bezveze pokušavati ismijavati njih za posjetu al opet ne treba pretjerivati s nekim stvarima. Jedina donekle poštena usporedba, ako ih neki već trebaju imati, će biti domaća protiv Thuna.
  • bbzg
    205
    Zilina po transfermarktu razina Lokomotive a po ELO ratingu razina Osijeka.

Euforija moze poceti.
  • Mr Anderson
    20.4k
    Defanzivno mi izgledaju loše, prema naprijed u presingu su bili dobri dok su imali snage. Vidi se što Garcia hoće, traži brže i motorične igrače za svoju viziju nogometa. Al nemreš imat i kvalitetu i brže igrače za malo para. Za 2-3 mjesto u HNL-u bude vjerojatno dosta, ali za ući u ligaški dio KL čisto sumnjam. Morala bi ih jebeno sreća pomaziti da prođu.
  • CerealKiller
    479
    Vec zamišljam one imbecilne tovarske "podcastere" kako euforično najavljuju +15, ali sada za stvarno.
  • Mozart4
    283
    Dobro ljudi pa zaboravljate da postoji još uzvrat, nije 2:0 uopće nedostižno
  • Pacho
    19.3k
    Samo 2:0. Znaci lako moguce da gledamo klasicno orjunasko ispadanje u uzvratu.
  • ElDorado
    12.3k
    Ja bi baš volio da uđu u skupinu KL, jer u EL nema šanse. Ne zato kaj ih se trebamo bojati nego da prestanu srati pa da vidimo kak će se oni nositi s tim s ovim smijesnim kadrom.
  • Dzoni
    6.6k
    Očekujem u Slovačkoj ekstremno dosadnu i ekstremno nekvalitetnu utakmicu. Nešto na razini Ružomberoka prije uzvrata kad je bilo 0 0 ili tako neki remi
  • Mentalni Gimnastičar
    1.5k
    Ne znam za vas, ali ja sam već krenuo navijati za Rijeku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.