• Pacho
    19.3k

Prozvakano vec 100 puta, ali njima je svaki euro bitan. Uvijek im zelim sto ranije ispadanje, ali sad jos vise, jer ih to vodi ka babkrotu.
  • Frizura Robija M
    641
    Ne vidim neki konkretan pomak u igri u odnosu na prošlu sezonu. Na kraju ćemo opet gledati bar četiri bunkera u ovosezonskim derbijima.
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ovi debili nisu znali novom napadaču ni prezime na dresu napisati pravilno. Ko da moju tipkovnicu imaju :rofl: umjesto Dalisson kreteni napisali Dallison:lol: o majko plačem
  • Paggini
    90.3k
    Ne znam za vas, ali ja sam već krenuo navijati za RijekuMentalni Gimnastičar

Kupio dres rijeke između prvog i drugog gola hajduka, taman na snizenju pa sam kupio dva, trebat ce im novci da rade pritisak na ovakvog hajduka
  • Dinamosaurus
    138
    Sve to stoji i slažem se, ali gledam konkretno dojam ove tekme, sezona je duga
  • vjeko1701
    26.3k
    Ja bi baš volio da uđu u skupinu KL, jer u EL nema šanse. Ne zato kaj ih se trebamo bojati nego da prestanu srati pa da vidimo kak će se oni nositi s tim s ovim smijesnim kadrom.ElDorado

Ne znam. Garcia je već pokazao da zna složit smislenu igru da dobiju slabije ekipe ali se ne zna ili neće prilagođava jačim protivnicima protiv kojih ovo ne prolazi.

Za bilo kakve grupe, trebat će izbaciti barem dva nositelja, mislim da to nemaju u sebi tako da ide standardna priča. Ispadanje u pretkolima i jesenski dio HNL-a sa solidnim bodovnim učinkom.
  • badjibadara
    10k
    Ovi debili nisu znali novom napadaču ni prezime na dresu napisati pravilno. Ko da moju tipkovnicu imaju :rofl: umjesto Dalisson kreteni napisali Dallison:lol: o majko plačemKujtim Shalla

Ništa nova, rekla bi Radojka Šverko, znali su igraču i krivi dres dati

6d01547e-10a8-42e1-ac73-156f461c68d4.jpg?width=765&height=765
  • Nine9
    223
    ali gledam konkretno dojam ove tekme, sezona je dugaDinamosaurus

Malo si dosadan. Kakav dojam? Žilina u zadnjih pol sata imala nekoliko 1 na 1 šansi.
    Hajdukova klupa tanja od budžeta a još se nisu ni namakli novci prodajom di će otić barem dva igrača.

Moraju molit Boga da ne uđu u Europu jer im neće bit igrača za zapisnik kad krene s ozljedama koje se dese kad se igra dva put tjedno.

Al sva sreća pa u playoffu KL igraju solidne ekipe koje će ih ako ništa na fizikaliju izbacit koliko su kržljavi.
  • Dinamosaurus
    138
    Moraju molit Boga da ne uđu u Europu jer im neće bit igrača za zapisnik kad krene s ozljedama koje se dese kad se igra dva put tjedno.Nine9

A ovo je istina s obzirom na to da im odlaze Sigur i Puki, tako da bi ih onda svakako morali nadomjestiti (što je teško s obzirom na stanje u blagajni)
  • bluemagic
    1.3k
    razumijem da fer i korektno komentiras ali ova Zilina je teski otpad od ekipe. Nisam siguran da su uopce svi profesionalci i opet im izadu par puta 1 na 1 :rofl:
  • Thor
    3k
    :joke: :rofl:
  • Dinamosaurus
    138
    Hajduk je ispadao i od gorih ekipa
  • Ličani1986
    1.3k
    Dinamosaurus čudi me da nisi uzeo nick Pajcekosaurus
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ova Zilina je dno, fkt mi je nejasno kako su oni u itijednoj ligi ovako visoko završili…. Fulali su toliko kontri…,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.