• Dzoni
    6.6k
    Da postoji tablica najbesmislenijih rasprava ikad, ova bi rasprava visoko kotirala na toj ljestvici
  • marcio amoroso
    51.8k
    Jbg, upravo ovo je razlog što smo obustavili prodaju i što više nikada nećemo ići u to. Ovo što smo napravili ćemo prodati po simboličnim cijenama da majice ne propadaju i to je to.
  • Facke
    8.4k
    To je nazalost denes tak. I to me podseca na jednu pricu od prije par let. Kad je jeden jake dober covek isel organizerati gledanje utakmice Hrvatske reprezentacije. Si su mu obecali da budu dosli. Covek nabavil se da organizera prenos tekme, pijace, hrane , pivske stolove , klupe , projektora , platno. Da se na kraju pojavile nas 10, covek se rasplakal i nikad vise nije nist organiziral.

A kad vidim tu komentare , pa budite sretni kaj su se uopce takve stvari organizirale. Znaci majce, druzenje , da imame ovaj forum. I opet se najdeju ljudi srati. Mi sme bas narod sraleka.
  • DerHerrKool
    1.3k
    Pa jebote, jel ovo moguće? Stvarno nas ima svakakvih.
    Ako će slučajno kakvi dogovori za majce padat kroz inboxe gdje nema inspektora za tisak, ja bi volio bit uključen.
  • crophantom
    5.5k
    Ovaj insajder se samo brine da klub nece imati za placu za ono njegovo Rumunjsko krilo kaj je došlo ak im izbijemo novce za te majce iz džepa
  • NerminB
    1.7k
    Da postoji tablica najbesmislenijih rasprava ikad, ova bi rasprava visoko kotirala na toj ljestviciDzoni

:rofl:
  • blueslavonija
    413
    mene podsjetilo kad je draš, jeden raketar, išel črepa pomoć tetecu delat a na kraju došla toča :)
  • badjibadara
    10k
    Kako zadovoljiti obje strane jednim udarcem?

eYYXtJL.jpeg
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal